Unga romateaterns "Som jag vill ha det"

Arena/Plats:
Kategori: Evenemang

Från 80 SEK

För sjunde året presenterar Unga Roma en sprudlande familjeföreställning sprungen ur Shakespeares historier och persongalleri. Lekfullt, tufft och poetiskt om kroppar som blir till, växtvärk och roller i spel.

I sommarens föreställning möter vi Rosa som just börjat växa så det knakar och värker. Rosa söker kärlek, respekt och något roligt att göra. I logen på teatern där Rosas mamma är stjärna, börjar hon söka olika sätt att vara på, olika roller att spela. Tillsammans med den förälskade påklädaren Fiasko testar dom olika roller; att vara kär, vara tuff, byta kön. Dom förkastar, förklarar, och provar igen. Kommer hon hitta sitt eget sätt att vara på? Och vem är egentligen Fiasko?

Bakom stora scenen i Roma klosterruin ger Unga Roma en lekfull och allvarlig komedi om vad som kan utspela sig bakom kulisserna.

Författad av: Lotta Grut
Regi: Karin Kickan Holmberg
Scenografi: Suzane Crepault
Medverkande: Andreas Nilsson, Ylva Olausson, Mikaela Hagelberg.

Spelperiod: 8-30 juli, måndag - fredag + lördagen den 30e.
Föreställningens längd: ca 45 min.

Hotell

Hotell Dalhem

Avstånd: 3,4 km
Hotell Dalhem är ett lantligt och personligt boende med restaurang med fullständiga rättigheter. 15 min sydost om Visby. De 10 gästrummen består av både dubbelrum och familjerum. Läget mitt på ön gör att det är en bra utgångspunkt för utflykter över hela ön.
Hotell

Hallfreda Hotell

Avstånd: 6,6 km
Bo vackert och smakfullt på Hallfreda Hotell, en rogivande gårdsidyll med anor från 1300-talet. Mangårdsbyggnaden till Hallfreda egendom byggdes om till hotell 2009. Vi bevarade Donners italienska prägel från 1700-talet och målade våra sex hotellrum med Ottocento, en italiensk målningsteknik. I flygelbyggnaden finns två lägenheter med självhushåll, om man så önskar.
Bed & Breakfast

Mallas Stenstugu B&B

Avstånd: 9,1 km
Välkomna till en lugn & lantlig miljö med pensionatskänsla, centralt på Gotland och bara 20 minuter från färjan! På Mallas Stenstugu står en bäddad säng och väntar i rum med hotellstandard - eller i enklare rum med delat bad. KRAV-certifierad frukostbuffé i vårt nybyggda växthus och ekologiskt sänglinne.

I närheten av


Information


Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails