92 Möjligheter

Område: Visby
Strandvägen 4, 62155 Visby (Visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang
per person

Från 295 SEK

Välkommen till en inspirationsdag med målet att skapa tillväxt på Gotland! Vi har 92 socknar och därmed 92 möjligheter att lyckas!

Vår utgångspunkt för arrangemanget är studier som visar att en stark koppling mellan universitet och näringsliv i kombination med driftiga föreningsmänniskor och entreprenörer skapar tillväxt hos landsbygdskommuner.

92 möjligheter kommer att ge Dig nya spännande idéer, ny kunskap och inspiration att ta med hem till ditt företag, din förening eller till din socken. På schemat för inspirationsdagen står såväl seminarier som föreläsningar. Bland annat föreläser professorn Charlotta Melander som har forskat kring urbanisering och ungas flyttmönster. Gotlänningarna får även möjlighet att inspireras av Patrik Andersson som fick ett tjugotal somalier i Borlänge att på åtta månader gå från att inte ha tagit ett enda skridskosteg till att ställa upp i VM i bandy 2014.

Välkommen!

Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 204 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från rummen och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby.
Hotell

Villa Alma

Avstånd: 132 meter
Villa Alma består av två hus som är sammanbyggda, dels den gamla villan som vi kallar Ocean House samt den nya delen som vi kallar Park House. I hjärtat av Almedalen, havet precis intill och det ständigt närvarande gotländska ljuset.
Hotell

Hotell Visby Börs

Avstånd: 213 meter
Nytt hotell 2019! Välkommen till Hotell Visby Börs, Visbys äldsta och samtidigt nyaste hotell. Som åter öppnar portarna på vackra Strandgatan i Visby innerstad. Hotell Visby Börs är ett 4-stjärnigt hotell med en elegant och sober stil.

I närheten av


Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland

Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails