92 Möjligheter

Område: Visby
Strandvägen 4, 62155 Visby (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang
per person

Från 295 SEK

Välkommen till en inspirationsdag med målet att skapa tillväxt på Gotland! Vi har 92 socknar och därmed 92 möjligheter att lyckas!

Vår utgångspunkt för arrangemanget är studier som visar att en stark koppling mellan universitet och näringsliv i kombination med driftiga föreningsmänniskor och entreprenörer skapar tillväxt hos landsbygdskommuner.

92 möjligheter kommer att ge Dig nya spännande idéer, ny kunskap och inspiration att ta med hem till ditt företag, din förening eller till din socken. På schemat för inspirationsdagen står såväl seminarier som föreläsningar. Bland annat föreläser professorn Charlotta Melander som har forskat kring urbanisering och ungas flyttmönster. Gotlänningarna får även möjlighet att inspireras av Patrik Andersson som fick ett tjugotal somalier i Borlänge att på åtta månader gå från att inte ha tagit ett enda skridskosteg till att ställa upp i VM i bandy 2014.

Välkommen!

Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Avstånd: 216 meter
Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.
Hotell

Hotell Visby Börs

Avstånd: 213 meter
Nytt hotell 2019! Välkommen till Hotell Visby Börs, Visbys äldsta och samtidigt nyaste hotell. Som åter öppnar portarna på vackra Strandgatan i Visby innerstad. Hotell Visby Börs är ett 4-stjärnigt hotell med en elegant och sober stil.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 204 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.

I närheten av


Information


Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails