Lost in Complete

Område: Visby
Wisby Strand Strandvägen 4, 62155 Visby (Visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang
per person

Från 150 SEK

Lost in Complete” är ett program för ungdomar med dansgruppen ”Complete” och GotlandsMusiken, där dans från alla tider, såväl klassisk dans som Street Dance, blandas i en fantastisk show – inte att missa!

Complete grundades år 2008 och består av sju killar med olika dansbakgrund, både klassiskt skolade likväl som autodidakta utövare. Medlemmarna i danskompaniet har samarbetat med både nationella och internationella artister/kompanier såsom Danny Saucedo, Eric Saade, Black Eyed Peas, Shakira, Cirque du Soleil, Bounce samt medverkat i ett stort antal produktioner som både gatt på turné och i TV - Gökboet, The Last Bounce, Svansjön och Melodifestivalen för att nämna några.

Gruppens föreställning ”Lost In Complete” är en 40-minuters dansshow där dansarna har slukats upp i en virtuell värld där människan inte längre styr och ställer. Istället kontrollerar ett musikprogram dansarna och tilldelar dem uppdrag att fullfölja. Completes ambition och mål är att utbilda och inspirera människor i alla åldrar, främst ungdomar, genom att erbjuda föreställningar, workshops och föreläsningar.

Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 188 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från rummen och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby.
Hotell

Villa Alma

Avstånd: 176 meter
Villa Alma består av två hus som är sammanbyggda, dels den gamla villan som vi kallar Ocean House samt den nya delen som vi kallar Park House. I hjärtat av Almedalen, havet precis intill och det ständigt närvarande gotländska ljuset.
Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Avstånd: 195 meter
Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.

I närheten av


Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland

Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails