A tribute to Frank Sinatra och Billie Holiday

Område: Visby
Wisby Strand Strandvägen 4, 62155 Visby (Visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang
Per Person

Från 295 SEK

”A Tribute to Frank Sinatra och Billie Holiday” med Roger Pontare, Kiralina Salandy och Visby Storband: För hundra år sedan föddes dessa två ikoner på andra sidan Atlanten. Trots väldigt olika livsförutsättningar skapade båda, på olika sätt, musik som står sig i musikhistorien. Det vill vi fira med en tribute-konsert med Roger Pontare och Kiralina Salandy tillsammans med Visby Storband.

Medan Europa härjades av krig blev världen trots allt på många sätt vackrare då två musikikoner föddes på andra sidan Atlanten. 1915 var året då Frank Sinatra och Billie Holiday såg dagens ljus och över tid kom de att bli ledande profiler inom den vokala jazzen.

Roger Pontare är ett kärt återseende för den gotländska publiken. Han har gästat Visby Storband ett flertal tillfällen och denna gång ikläder han sig rollen som ”Ol´ Blue Eyes”. Pontare har haft en lång framgångsrik karriär och är för den breda publiken mest känd för sina två vinster i Melodifestivalen.

Kiralina Salandy är nog för många ännu en okänd storhet som väntar på att bli upptäckt. Med rötter i Västindien och uppväxt i Kanada har hon nu bosatt sig i Stockholm. Kiralina sjunger företrädelsevis blues, gospel, country och jazz. Hon gästade storbandet redan sommaren 2014 på Almedalsscenen, då tankar på en fortsättning växte fram.

Tillsammans med Visby Storband bildar de en välsjungande och svängig enhet. Lägg där till en låtskatt som formats av legendariska sångare så är succén ett faktum!

Bed & Breakfast

Wisby Residence B&B

Avstånd: 199 meter
Välkommen till Wisby Residence B&B, ditt boende centralt beläget i hamnen med närhet till båtlivet och Almedalen. Vi erbjuder ett modernt boende i ett bekvämt dubbelrum, ett lugnt trebäddsrum eller i vårt stora familjerum med plats för fyra bäddar.
Vandrarhem

Visby Vandrarhem

Avstånd: 193 meter
Här bor så centralt det kan bli i Visby innerstad. En glimt av havet från rummen och en stor härlig balkong mot innergården där du kan avnjuta din frukost eller bara vara. Vandrarhemmet ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby.
Hotell

Villa Alma

Avstånd: 182 meter
Villa Alma består av två hus som är sammanbyggda, dels den gamla villan som vi kallar Ocean House samt den nya delen som vi kallar Park House. I hjärtat av Almedalen, havet precis intill och det ständigt närvarande gotländska ljuset.

I närheten av


Snabb & säker betalning

 • Kortbetalning
  Betala med VISA eller Mastercard
 • Direktbetalning
  Betala direkt med din internetbank 
 • Swish
  Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
 • Presentkort
  Betala med presentkort från Destination Gotland

Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails