Wisby Trossen Vandrarhem

Adress: Mellangatan 58, 62156 Visby  visa karta
Område: Visby innerstad
Gästbetyg: 97% (29 av 30 rekommenderar) (4 recensioner)

Vandrarhem | I hjärtat av Visby på Mellangatan 58 erbjuder Wisby Trossen 4 ett centralt boende mitt i Visby, innanför ringmuren.

I huset finns sju rum i varierande storlek och med utsikt i olika väderstreck. De gemensamma utrymmena är kök, tvättstuga, två badrum samt fyra duschar. Huset har ett perfekt läge; det ligger med entrén på Travegatan, granne med Visbys glasblåseri, uppför gatan ligger ruinen Drotten och strax bakom hittar man Stora torget med flera restauranger. Sedan finns den vackra botaniska trädgården på några minuters avstånd liksom Almedalen och hamnen där även Uppsala Universitet Campus Gotland (gamla Högskolan på Gotland) ligger. Med tanke på allergiker är huset rök- och djurfritt. Även med sitt centrala läge är huset och trädgården en lugn oas och med tanke på omgivningen och övriga hyresgäster undanber vi oss "festfolk" under högsäsongsveckorna. Under dessa veckor kommer ägarna att finnas på plats om ni skulle behöva hjälp med något.

Rökfritt

”Bra, trevligt och bra standard1 den enda lilla besvikelsen var wi-fi inte funkade på vare sig Iphone eller datorn! detta trots att jag var inloggad med inloggningen som låg på det lilla bordet i rummet!”

Populärt val av Lejonet
Sverige Sverige (sön 30 jul 2017)

”Det finns inget att klaga på annat än att jag tycker priset var mycket högt och att pris prestanda inte var vad man kunde förvänta sig.”

Populärt val av Anonym
Sverige Sverige (sön 30 jul 2017)

Gästbetyg 97%

(29 av 30 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,6 av 5

Faciliteter och service

 • Kapacitet
  Antal våningar: 3 Antal barer: 0 Antal konferensrum: 0
 • Faciliteter
  Gemensamt kök Gemensam dusch Gemensam matplats Kustnära 0-800 m
 • Speciella behov
  Rökfritt

Bra att veta

 • Incheckning (tidigast)
  15:00
 • Utcheckning (senast)
  11:00

Jämför "Wisby Trossen Vandrarhem" med liknande boenden

BEST WESTERN Strand Hotel

Välkommen till BEST WESTERN Strand Hotel i Visby! BEST WESTERN Strand Hotel är ett förstklassigt , svanenmärkt hotell med personlig känsla och service. Hotellet ligger mitt i världsarvsstaden Visby, precis innanför ringmuren och ett stenkast från havet.

Hotell Gute

Välkommen till ett hotell med gammeldags charm innanför Visby ringmur, nära Almedalen och kongresshallen Wisby Strand samt med kort avstånd till lokala sevärdheter, butiker, kaféer och restauranger. Ett självklart val för boende när ni ska besöka Gotland & Visby!

Hotell S:t Clemens

I hjärtat av Visby innerstad ligger Hotell S:t Clemens. Samtliga 32 rum har en personlig prägel och sammanbinds av två mysiga trädgårdar. Tre stjärnor borgar för bekväm standard med dusch, toalett, TV och fri tillgång till trådlöst Internet på samtliga rum. Varje dag serveras vår omtyckta frukostbuffé. Vi har en bokningsbar parkering och under höst och vår går det att hyra cyklar i receptionen. Varmt välkomna till oss på Hotell S:t Clemens!

I närheten av


Information


Information