Strandcampingen - Sudersand Resort, Fårö

Adress: Sudersand PL 5802, 624 67 Fårö  visa karta
Område: Fårö (Kustnära)
Gästbetyg: 95% (93 av 98 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(93 av 98rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Service 3,9 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,1 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Drømmeferie.

Populärt val av Magnus, Norge (Norge tor 19 jul 2018)
“Kjempefornøyd med alt fra Destination Gotland. Takk for en underbar opplevelse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Lungt och stillsamt

Populärt val av carro, Sverige (Sverige mån 28 aug 2017)
“Lugnt camping, med trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Sudersands camping

Populärt val av Mattias, Sverige (Sverige tor 27 jul 2017)
“Har bara bra saker att förmedla.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

Strandnära tältcamping

Populärt val av Barnkörveckan , Sverige (Sverige mån 17 jul 2017)
“Det bästa är förstås läget, en kort promenad från stranden, så det är nära till för morgon- och kvällsdopp.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

Härlig camping!

Populärt val av Mamma66, Sverige (Sverige sön 14 aug 2016)
“Mycket nöjda med vår vistelse.Fantastisk tältplats vid vacker strand. Det vi saknade var en lekplats för barnen på tältområdet. Jag tycker heller inte att man ska behöva betala för att använda poolen. Vi hade gärna avvänt den fler gånger om det hade ingått i campingpriset.”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 5 av 5

poor customer service

Populärt val av marc, Schweiz (Schweiz mån 10 aug 2015)
“we stayed for 5 nights and only had a small camper van. first we were given a lot in the middle of all the large trailer site's in the open space, no shade or tree. when asking for alternative, we were told no other option. then we decided to move to non-electricity site. later we found out that many sites in the tenting area also have electricity and of course were in the shade of tree's. also, some of the cars that parked there were larger then our camper van. we do not understand why we were not offered to stay at one of these site...!? if someone would have taken a minute to review our camper van and electricity needs (very marginal, no tv or clima) then i'm sure a better option would have been possible. but of course this would require some kind of interest and engagement. also, there is no wifi, which for a suite of this size and prize should be possible (not talking high speed connection, just email/info/search) ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Faciliteter

Populärt val av Ewa, Sverige (Sverige tis 28 jul 2015)
“För få handfat på damernas, skulle vilja ha fler kontakter t ex en bänk med speglar ovanför utanför duscharna där man kan föna håret o sminka sig, istället för fönstren som sitter där idag. Blir väldigt trångt o bökigt när någon fönar håret o ngn borstar tänderna när det bara finns 2 handfat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Läget påverkar omdömet:)

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 25 jul 2014)
“Läget påverkar omdömet:)”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

The Best place to pitch

Populärt val av Vijay, Sverige (Sverige mån 09 jun 2014)
“We are able to get better snapshot of all the places around and this is only possible since the campsite is well located. the access to beach also gave us the essence of gotland. We would definitely like to visit the place in future .. and like to know and receive promotions. Thanks for your outstanding service”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Nära till underbar strand och fräscht servicehus!

Populärt val av Badfantast, Sverige (Sverige sön 04 aug 2013)
“Det är en lugn skön camping med blandade gäster. Läget nära den fantastiska stranden och det fräscha servicehuset största fördelarna. Övrig service tex utbud av matvaror och turistinfo tyvärr mager. Personalen i receptionen var trevlig men ganska passiv. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

Karta

Stad
  • Visby 66 km
  • Slite 38 km
  • Roma 68 km
  • Ljugarn 76 km
  • Klintehamn 88 km
  • Hemse 95 km
  • Fårösund 15 km
  • Burgsvik 117 km
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan 55 km
Raukområde
  • Lickershamn 45 km
  • Lergrav 23 km
  • Kyllaj 28 km
  • Holmhällar 127 km
  • Hoburgsgubben 133 km
  • Hammarshage 126 km
  • Gamle Hamn 10 km
  • Folhammars 74 km
  • Digerhuvud 8 km
  • Boge 41 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 67 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 87 km
  • Slite Golfklubb 39 km
  • När Golfklubb 86 km
  • Ljugarns Golfklubb 73 km
  • Gumbalde Golfklubb 88 km
  • Gotska Golfklubb 64 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 63 km
Badplats
  • Åminne 47 km
  • Tofta strand 84 km
  • Sudersand 2 km
  • Snäckviken 62 km
  • Slite Badplats 38 km
  • Sandviken 65 km
  • Norderstrand 65 km
  • Nisseviken 110 km
  • Ljugarn 76 km
  • Ireviken 41 km
  • Gustavsvik 63 km
  • Brissund 58 km
  • Blå Lagunen 19 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 70 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information