BEST WESTERN Strand Hotel

Adress: Strandgatan 34, 621 56 Visby  visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 94% (574 av 613 rekommenderar) (98 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(574 av 613rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Hotellstandard 4,3 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Service 4,4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 99)

Ett mycket bra sätt att fira sin födelsedag på.

Populärt val av Jacob, Sverige (Sverige tis 14 maj 2019)
“Lugn och skön miljö. All personal jag kom i kontakt med var vänlig och inte ett dugg stressade'”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra centralt boende till rimligt pris

Populärt val av Calås, Sverige (Sverige tis 23 apr 2019)
“Boende mitt i centrala Visby med överträffade förväntningar. Relaxavdelning inklusive pool, mycket god frukost samt parkering till ett väldigt förmånligt pris. Våra förväntningar baserades på priset, och överträffades med råge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

En mycket trevlig vistelse

Populärt val av Engström/Haglind, Sverige (Sverige tor 03 jan 2019)
“Vi hade en mycket trevlig nyårshelg på BW Strand Hotell. Mysiga rum i gammaldags miljö. Bra frukost som man äter i en lugn och trevlig miljö. Nyårsmiddagen var utmärkt och tillsammans med underhållning och champagne vid tolvslaget är hotellets nyårskoncept något som vi kan tänka oss att boka igen. Personalen trevlig och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera detta hotell.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket vinklar och vrår...

Populärt val av Yvonne., Sverige (Sverige tis 18 dec 2018)
“Det känns som om vi alltid får rum längst bort, förra året i annexet, detta år i huvudbyggnaden. Men det har ju också fördelar, eftersom det inte är så mycket spring i korridoren utanför rummet. Inget större problem alltså. Bra med den nya våffelmaskinen i frukostrummet! :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Flexibilitet att byta rum, fantastisk re...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 dec 2018)
“Flexibilitet att byta rum, fantastisk relax avd. Enda stora minuset är jätteköerna vid in och ut check. Borde vara minst 3 Pers i receptionen då alt mer uppstyrt m tips att checka ut tidigare på morgonen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mysigt hotell

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 dec 2018)
“Mysigt hotell”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra men lite gammalt

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 28 nov 2018)
“Bra men rummet kändes gammalt om man jämför med andra hotell i Visby.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Faciliteter i rummet

Populärt val av Kari, Sverige (Sverige tis 27 nov 2018)
“Vi saknade micro och kylskåp i rummet!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Toppenhotell

Populärt val av Lena, Sverige (Sverige mån 26 nov 2018)
“Fint hotell med familjär stämning och bra centralt läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Alltid lika trivsamt och bra upplevelser...

Populärt val av Gert, Sverige (Sverige tis 23 okt 2018)
“Alltid lika trivsamt och bra upplevelser på Strand Hotel. Bra service. God mat på resturangen, trevlig personal , det enda jag saknade var ett kylskåp på rummet. Totalt sett är vi jätte nöjda med Strand Hotel. Vi är stamgäster. Med vänlig hälsning, Gert”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå 0,3 km
Stad
  • Slite 31 km
  • Roma 18 km
  • Ljugarn 43 km
  • Klintehamn 29 km
  • Hemse 45 km
  • Fårösund 52 km
  • Burgsvik 68 km
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka 0,2 km
  • Lummelundagrottan 13 km
  • Gotlands Museum 0,2 km
  • Fårö 53 km
  • Botaniska trädgården 0,2 km
  • Almedalen 0,2 km
Raukområde
  • Lickershamn 24 km
  • Lergrav 45 km
  • Kyllaj 41 km
  • Holmhällar 79 km
  • Hoburgsgubben 81 km
  • Hammarshage 78 km
  • Gamle Hamn 58 km
  • Folhammars 42 km
  • Digerhuvud 61 km
  • Boge 28 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 1 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 23 km
  • Slite Golfklubb 28 km
  • När Golfklubb 49 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 41 km
  • Gotska Golfklubb 2 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 3 km
Busstation
  • Visby Busstation 1 km
Badplats
  • Åminne 28 km
  • Tofta strand 19 km
  • Sudersand 67 km
  • Snäckviken 4 km
  • Slite Badplats 31 km
  • Sandviken 44 km
  • Norderstrand 1 km
  • Nisseviken 57 km
  • Ljugarn 43 km
  • Ireviken 28 km
  • Gustavsvik 3 km
  • Brissund 10 km
  • Blå Lagunen 48 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 5 km
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event 0,3 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information