Quality Hotel Winn Haninge

Adress: Rudsjöterrassen 3, 136 40 Handen (visa karta)
Område:

Hotell | Quality Hotel Winn Haninge är ett affärs- och konferenshotell med närhet och bra kommunikationer till skärgården och Stockholm City med restauranger, caféer nöjesutbud och möjligheter till utflykter.

Hotellet ligger i skärgårdskommunen Haninge, två mil söder om Stockholm. Modernt hotell med 13 konferenslokaler för upp till 200 personer. Restaurang, bastu och gym. Rudans naturområde runt knuten med möjlighet till aktivitet utomhus.

Fri parkering.

Hotellet har 114 rum fullt utrustade med bad/dusch, minibar, byxpress samt skrivbord.

Faciliteter och service

  • Kapacitet
    Antal barer: 1 Antal konferensrum: 13

Jämför "Quality Hotel Winn Haninge" med liknande boenden

Quality Hotel Friends

Välkommen till Arenastadens vardagsrum! Vi erbjuder en ombonad och levande mötesplats. Ett vardagsrum där du som reser till Arenastaden vilar upp dig efter en shoppingrunda i Mall of Scandinavia eller laddar inför konserten på Friends Arena.

Körunda Golf & Konferenshotell

I Stockholm - fast på landet. Endast 30 minuter söder om Stockholm, utkastat på det vackra Södertörn, ligger Körunda Golf & Konferenshotell.

Nynäsgården Hotell & Konferens

Nynäsgården ligger i ett lugnt villaområde med gångavstånd till tågstation, bad, centrum samt färjeterminal. Här kopplar ni av i komfortabla rum och njuter av god och vällagad mat. Välkommen!

Karta


Information


Information