First Hotel Visby

Adress: Söderväg 56 A, 62158 Visby  visa karta
Område: Visby

Hotell | NYTT HOTELL I VISBY! Semesterfavoriten Gotlands nya hotell slår upp portarna för första gången i juni 2019. First Hotel Visby kommer få unik design och de flesta av de 90 rummen kommer att ha balkong med utsikt över havet och solnedgången.

Flera av rummen blir utrustade med kök och sammankopplingsmöjligheter så att upp till sju personer kan bo tillsammans. Hotellet ligger 800 meter från färjeterminalen, och inom några minuters räckhåll ligger Visby innerstad som är utnämnd till en av de bäst bevarade medeltida Hansastäderna.

Från hotellet når du enkelt Gotlands kongresshall Wisby Strand, restauranger, härliga stränder med finkornig sand, sommar- och vattenlandet Kneippbyn och en av Sveriges finaste golfbanor, Visby GK. På hotellet kommer du hitta pool, jacuzzi, bastu och en utomhusbar som precis som de flesta av rummen har utsikt över havet. Perfekt för avkoppling och njuta av atmosfären.

På First Hotel Visby ingår WiFi och frukost i rumspriset, och tillgång till parkering kommer finnas utanför entrén.

Recensioner

Faciliteter och service

 • Byggår
  2019
 • Faciliteter
  24 timmars check-in Trådlöst internet Kustnära 0-800 m
 • Nöje
  Utomhuspool
 • Parkering
  Hotellparkering

Jämför "First Hotel Visby" med liknande boenden

Scandic Visby

Bo bekvämt hos oss i Visby hamn, Scandic Visby ligger mitt emot färjeterminalen med några minuters promenad till den medeltida stadskärnan. Som gäst hos oss har du fri tillgång till gymmet, poolerna och bastu/relax.

Scandic Visby

Bo bekvämt hos oss i Visby hamn, Scandic Visby ligger mitt emot färjeterminalen med några minuters promenad till den medeltida stadskärnan. Som gäst hos oss har du fri tillgång till gymmet, poolerna och bastu/relax. I restaurangen kan du koppla av med god vällagad mat efter säsong.

BEST WESTERN Solhem Hotel

BEST WESTERN Solhem Hotel ligger vackert beläget i en lugn park precis intill Visbys välbevarade ringmur från 1200-talet. Trots det fridfulla läget är det bara ett stenkast till Visbys centrala delar med restauranger, shopping och sevärdheter.

I närheten av


Information


Information