Visby Strandby Norderstrand

Adress: Snäckgärdsvägen 32., 62141 Visby  visa karta
Område: Gotland

Camping | Visby Strandby - Norderstrands Camping har ett unikt läge intill havet i Visby. Boendet ligger i Visby endast 1 km från Visbys ringmur. Här finns både hav, bad och hela Hansestadens utbud av affärer, restauranger och nattliv på bekvämt promenadavstånd. Campingen och stugbyn i VISBY stad!

Visby Strandby - Norderstrands Camping erbjuder plats för husvagnar, husbilar och tält och fina servicehus. Därtill ett 80-tal stugor.
Vid stranden alldeles intill finns badbryggor, strandrestaurang samt grillplatser. Anläggningen är belägen intill havet och på bekvämt promenadavstånd från ringmuren och Hansestadens hela utbud. Huvuddelen av campingtomterna har el och viss havsutsikt.
Servicehus med mycket god standard som erbjuder hunddusch, betalduschar, toaletter, kokmöjlighet samt tvättstuga (mot tillägg).
På anläggningen är det 18-årsgräns, ID-kontroll görs på samtliga boende/campande vid incheckning. Anläggningen förutsätter att alla gäster håller god ordning och att en trivsam och lugn miljö upprätthålls. Detta är en citycamping så trafik och folk i rörelse förekommer utanför campingen större delen av dygnet.
Gäster rekommenderas att ha Camping Key Europe. Det kan köpas online på www.visbystrandby.se innan ankomst för smidigare och snabbare incheckning samt flera andra fördelar och rabatter.
Incheckning från kl. 15.00.
Utcheckning innan kl. 11.00 (kl 12 camping)
Avstånd: Visby ringmur 1 km, affär 2 km, flygplats 3 km, hamnterminal 2 km, strand 50m och sommarrestaurang 100 m.

Recensioner

Faciliteter och service

  • Parkering
    Parkeringsplats

Bra att veta

  • Incheckning (tidigast)
    15:00 - 11:00
  • Utcheckning (senast)
    15:00 - 11:00

Jämför "Visby Strandby Norderstrand" med liknande boenden

Visby Innerstads B&B

Välkommen till Visby Innerstads B&B. Nyrenoverade rum 2016 med egen WC och dusch.

Hotell Villa Borgen

I hjärtat av Visby innerstad hittar du vårt mysiga hotell med vår stillsamma och vackra innergård, rum med vita lakan och mjuka textilier.

Wisby Jernvägshotell

Mitt i Hansestaden, på stans bästa affärsgata Adelsgatan, ligger det lilla vandrarhemmet Wisby Jernvägshotell. Här erbjuds logi i sex rum med tillgång till kök, dusch och WC i korridor. Här bor du billigt men har ändå nära till allt Visby har att erbjuda.

I närheten av


Information


Information