Burgsvikens Strandby

Adress: Fide Anderse 222 Burgsvik  visa karta
Område: Södra Gotland

Camping | Burgsvik är hetast på den Gotländska landsbygden.
En timmes bilresa söderut från Visby ca 7 km norr om Burgsvik hittar du i Sudrets hjärta denna nya anläggning.

Camping är belägna endast 150 m från stranden med en svårslagen utsikt över Burgsviken. Närmaste badstrand finner du vid Käldhagen ca 4 km söder ut mot Burgsvik, en långgrund och välskött strand

Burgsvik är en restaurangtät socken och varav några av dem är bland de mest populära på ön. Burgsvik kryllar av restauranger med skön "Suder-stämning". Här spelas även tv-succén Så mycket bättre in..

En timmes bilresa söderut från Visby hittar du i Sudrets hjärta denna nya anläggning. ! Enklare servering kommer att finnas på anläggningen, mellan vecka 26-32, det kommer finnas pannkakor bland annat.

Området har stora gräsytor där det finns utrymme för diverse aktiviteter. Den stora gemensamma tomten gränsar mot havet. Lekplats finns på anläggningen. Servicehus med wc, dusch och kök finns.

Anläggningen ligger i en naturskön miljö där solen bjuder på en fantastisk naturupplevelse varje gång den går ner i havet. Anläggningen ligger ca 100m från den nya havspoolen som kommer stå klar från juli! Varmt välkomna att bada, några grader varmare än i havet!

Incheckning kl 15:00 utcheckning kl 12:00

Bemanning kommer finnas på anläggningen mellan vecka 26 och 32.

Jämför "Burgsvikens Strandby" med liknande boenden

Hablingbo, STF Vandrarhem

STF Vandrarhem finns på övervåningen av Gotlands enda vingård. Här finns 9 rum med 32 bäddar sammanlagt. Allrum med TV, kök samt möjlighet att tvätta kläder. Trivsamma rum i unik miljö! Baksidan av vingården har en terrass samt en stor trädgård som disponeras av gästerna på vandrarhemmet. Barnvänligt. Vi tillhör Svenska turistföreningen (STF) så priset här är medlemspris, om ni inte är medlem betalar ni ett tilllägg (eller löser medlemskap) vid incheckningen. tillägget är 50:-/vuxen 25:-/barn och natt. Ankomst under juli månad bör ske mån-fre, kl 16-18. Övriga tider, kontakta oss, 070-5901275.

Hotel Magazin1

Hotel Magazin1 är ett unikt hus där ni kan sova och må gott. Byggnaden stod färdig 1934 och användes som magasin för spannmål då tåget fortfarande gick på Gotland. Vi har värnat om de ursprungliga detaljerna under restaureringen. Restaurang & café öppet jun-okt. Julbord i December.

Enggaarde Bed & Breakfast

Vi är ett litet ställe som ligger i en lantlig miljö nära djur och natur. Där det är lugnt och fridfullt långt från storstan och stress.

Karta


Information


Information