Under natten är systemet för bokning av färjebiljetter stängt på grund av systemunderhåll. Systemet stängs kl. 23.00 (tis) och förväntas vara igång senast klockan 08.00 (ons). Välkommen åter!

Under natten är systemet för bokning av färjebiljetter stängt på grund av systemunderhåll. Systemet stängs kl. 23.00 (tis) och förväntas vara igång senast klockan 08.00 (ons). Välkommen åter!

Hotell Breda Blick

Adress: Tranhusgatan 33, 621 56 Visby  visa karta
Område: Gotland
Gästbetyg: 88% (14 av 16 rekommenderar) (2 recensioner)

Hotell | Hotell Breda Blick består av två sekelskifteshus belägna i Visby innerstad strax intill Botaniska trädgården.

Hotell Breda Blick består av två sekelskifteshus belägna i Visby innerstad strax intill Botaniska trädgården. De två husen bjuder på allt från större sviter om två rum med kök till enkelrum. Inget rum är det andra likt vare sig till utformning eller möblemang. Nästan alla rum har tillgång till balkong/brandbalkong med fantastisk utsikt över trädgården eller mot staden. 
Breda Blick har en sekelskiftesstämning som man bara gläds åt. Alla rum/sviter håller hög hotellstandard och har fri tillgång till trådlöst internet. 
Breda Blick ligger underbart vackert vid Botaniska trädgården och Paviljongsplan, en park som sträcker sig ned till Ringmuren med havet och strandpromenaden på andra sidan. Breda Blick har en stor härlig trädgård med flera sittgrupper. Här finns det möjlighet att sola på dagarna och grilla på kvällarna. Välkommen till Visby och Hotell Breda Blick i sommar!

Rökfritt Husdjur tillåtna

”Hur härligt som helst var detta hotell med en toppen frukost i en underbar miljö det är som balsam för själen bara att komma till Gotland ”

Populärt val av Sanna
Sverige Sverige (lör 12 maj 2018)

”Fantastisk hotell upplevelse!Personligt. fantastisk frukost, mysiga rum, balkong med fantastisk utsikt. Lugnt och fridfullt. Bra och praktiska rum,bra utrymme för bagage och bra avställningsytor på toaletterna.Bodde två nätter med olika rum. En total upplevelse!!”

Populärt val av Anonym
Sverige Sverige (lör 02 sep 2017)

Gästbetyg 88%

(14 av 16 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 of 5
Hotellstandard 4,3 of 5
Rumsfaciliteter 4,2 of 5
Städning 4,2 of 5
Prisvärt 4,4 of 5
Service 4,8 of 5
Frukost 4,6 of 5

Faciliteter och service

 • Byggår
  1864
 • Faciliteter
  24 timmars check-in Konferensrum Trådlöst internet
 • Nöje
  Bastu
 • Parkering
  Hotellparkering
 • Speciella behov
  Rökfritt Husdjur tillåtna

Bra att veta

 • Incheckning (tidigast)
  16:00 - 00:00
 • Utcheckning (senast)
  00:00 - 11:00

Jämför "Hotell Breda Blick" med liknande boenden

Hotell S:t Clemens

I hjärtat av Visby innerstad ligger Hotell S:t Clemens. Samtliga 32 rum har en personlig prägel och sammanbinds av två mysiga trädgårdar. Tre stjärnor borgar för bekväm standard med dusch, toalett, TV och fri tillgång till trådlöst Internet på samtliga rum. Varje dag serveras vår omtyckta frukostbuffé. Vi har en bokningsbar parkering och under höst och vår går det att hyra cyklar i receptionen. Varmt välkomna till oss på Hotell S:t Clemens!

Hotel Helgeand Wisby

Fantastiskt mysigt och exklusivt litet hotell i 1300-talshus innanför ringmuren, 275 meter från havet. Romantikdesignade rum med kalkstensväggar i mjuka jordfärger och naturliga trägolv. Badrum i granitklinker. Carpe Diemsängar med fluffiga duntäcken. Underbar frukostbuffé med varma och kalla rätter ingår. Visbys bästa krogar ligger bara minuter från hotellet. En lugn oas i stadens hjärta vid butiker, restauranger och caféer.

Wisby Trossen Vandrarhem

I hjärtat av Visby på Mellangatan 58 erbjuder Wisby Trossen 4 ett centralt boende mitt i Visby, innanför ringmuren.

Karta


Information


Information