Paradiset Björkhaga B&B

Adress: Sanda Lilla Varbos 975, 627 79 Klintehamn  visa karta
Område: Västra Gotland
Gästbetyg: 100% (9 av 9 rekommenderar) (2 recensioner)

Bed & Breakfast | Paradiset Björkhaga en sekelskiftesdröm bland äppelträd och björk. Sekelskifteshus med närhet till hav, pool, restaurang, golf och rekreation. Vad mer kan man önska!

Tjugo minuter söder om Visby längs väg 140 ligger Paradiset Björkhaga. Detta gamla sekelskifteshus som fått nytt liv för gäster som vill njuta av allt från golf, bad och avkoppling till en cykeltur i de vackra omgivningarna.

Tvåminuters promenad till sandstrand och pool samt mysig restaurang förstärker hela upplevelsen. Att det sen tar 5 minuter till Kronholmen där Visby GK håller på att få en underbar 18+9 hålsbana borde väl tilltala alla golfare.

Paradiset Björkhaga har tio sovrum som rymmer från två till fyra personer. Är man fler än fyra bokar man bara till ett rum. Man kan också välja att bara vara två personer i ett rum för fyra om man vill ha litet mer utrymme.
Rummen har våningssängar förutom DeLuxe rummen och två av rummen har eget badrum. De andra badrummen delas av två närliggande rum. Inredningen präglar den känsla som var vid 30 talet när huset byggdes.

Frukost serveras i det stora köket mellan kl 08.00-09.00 och man kan avnjuta denna både inne och ute.

Fritt wifi finnes via fiber och stor TV för intresserade. Sällskapsrum på över och undervåning finnes.

Frukost, lakanset och slutstädning ingår alltid i priset. Välkommen!

Rökfritt

”Bra vistelse. Stora härsliga gemensamma utrymmen och bra med platser att sitta i trädgården. God service och trevlig kvinna som tog hand om alla. Skulle uppskatta mindre parfym i lakanen. Gärna kokt ägg till frukost. Saknade info på hemsidan ang att man INTE kunde laga mat på på stället.”

Populärt val av Dalslandsfamilj
Sverige Sverige (tis 01 aug 2017)

”Et stille og roligt sted med afslappet atmosfære. Skøn opholdsstue, men værelserne lidt små og med køjesenge på de fleste værelser. Dejlig have med gode siddemuligheder. Et godt udgangspunkt for naturoplevelser og væk fra det pulserende Visby. ”

Populärt val av Finn
Danmark Danmark (lör 15 jul 2017)

Gästbetyg 100%

(9 av 9 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 of 5
Bemötande och service 4,7 of 5
B&B Standard 4,4 of 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 of 5
Städning 3,9 of 5
Frukost 3,8 of 5
Prisvärt 4 of 5

Faciliteter och service

  • Kapacitet
    Antal våningar: 2
  • Faciliteter
    Kustnära 0-800 m
  • Speciella behov
    Rökfritt

Jämför "Paradiset Björkhaga B&B" med liknande boenden

Warfsholm

Warfsholm är en vacker udde 3 mil söder om Visby. Här ligger ett anrikt pensionat med 22 hotellrum och 10 lägenheter. Pensionatet har länge varit känt för sina konserter på udden som i sommar återuppstår. Det är en livfull plats med restaurang, café, eget bageri, en charmig liten butik med både kall dryck, godis, glass och mysig inredning och gotländska produkter.

Tofta Camping / Camping

Vi bjuder på bästa läge för sol, bad och utflykter. Campingen ligger 18 km söder om Visby vid Gotlands bästa badstrand.

Fröjel Resort

Semester från första till sista stund. Fröjel Resort är en semesterresort för dig med höga krav på kvalitet och välmående! Restaurang med bar och uteservering, inomhuspool med jacuzzi och bastu, spa med massage och gym.

Karta


Information


Information