Quality Hotel Friends

Adress: Råsta Strandvägen 1, 16956 Solna (visa karta)
Område:
Gästbetyg: 100% (10 av 10 rekommenderar) (1 recension)

Hotell | Välkommen till Arenastadens vardagsrum! Vi erbjuder en ombonad och levande mötesplats. Ett vardagsrum där du som reser till Arenastaden vilar upp dig efter en shoppingrunda i Mall of Scandinavia eller laddar inför konserten på Friends Arena.

I november 2015 öppnade den stora gallerian i Arenastaden. Endast några fotsteg bort från Quality Hotel Friends. Här samlas det bästa inom såväl mode, sport och skönhet som inredning och teknik. Upplev shopping och nöjen på ett helt nytt sätt och vila upp dig mellan shoppingvarven i våra sköna hotellsängar. För att komma till hotellet från Solna pendeltågstation kan du gå genom gallerian. Den snabbaste vägen är via entrén mellan huvudingången och entrén vid O'Learys.

Vi erbjuder en ombonad och levande mötesplats. Här kan du njuta av en härlig frukostbuffé i restaurangen In Between, ta en after work i lobbybaren Bar X och avsluta dagen med en middag i Brasserie X på 25:e våningen. Här är alla välkomna!

”Ett mycket bra hotell, trevlig personal, mycket bra frukost med trevlig personal, stort och fint lekrum för barnen. Vi har inget att klaga på.”

Populärt val av Nisse
Sverige Sverige (ons 11 jan 2017)

Gästbetyg 100%

(10 av 10 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 of 5

Jämför "Quality Hotel Friends" med liknande boenden

Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel Winn Haninge är ett affärs- och konferenshotell med närhet och bra kommunikationer till skärgården och Stockholm City med restauranger, caféer nöjesutbud och möjligheter till utflykter.

Karta


Information


Information