Medeltidsveckans Camping

Adress: Galgberget Visby (visa karta)
Område: Visby med omnejd
Gästbetyg: 86% (37 av 43 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(37 av 43rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Det havde været rigtig godt (bra) om der...

Populärt val avAnonym, Danmark (Danmark ons 16 aug 2017)
“Det havde været rigtig godt (bra) om der var en form for transport med bus eller andet ikke til Visby:-) jeg tænker på en vogn som den der kører rundt inde i Visby med de guidede ture:-) Måske var det bare os der ikke rigtigt fandt ud af det med busserne. Vi fik da en masse god motion:-) Mvh Hans og Ellen Dannevang”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Annorlunda upplevelse

Populärt val avAnders, Sverige (Sverige ons 16 aug 2017)
“Tack för en trevlig vecka! Det var blåsigt (men det var ju inget ni kan påverka). Man kunde checka in dygnet runt (vilket får räknas som god service) men en konsekvens av det blev att man kunde vakna mitt i natten av att någon slog ner tältpinnar (vilket inte var så trevligt). Men jag gillade stämningen på campingen. Alla jag hade kontakt med var vänliga och hjälpsamma. Kommer gärna tillbaks ett annat år!”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Svårt att sätta upp tält

Populärt val avEva Pettersson, Sverige (Sverige ons 16 aug 2017)
“Stenig mark och kraftig blåst gjorde det omöjligt att sätta upp tältet när vi kom på natten. Kämpade i två timmar men gav upp och sov under bar himmel första natten. Dagen efter tog det flera timmar för oss att sätta upp tältet då det var svårt att få ner tältpinnarna i den steniga marken. Inget man kan göra något åt men det skulle vara bra att få information om det när man bokar plats. Man måste t ex ha med sig hammare till tältpinnarna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Ok, kan bli mycket bättre.

Populärt val avMOE, Sverige (Sverige sön 13 aug 2017)
“Campingen är ok. Men kan bli mycket bättre. Diskstationen kan organiseras bättre. Toaletterna bör städas mycket oftare. Fel på toaletterna ska åtgärdas direkt. Fyra toaletter för herrar är på tok för lite. Speciellt om två är ur funktion samtidigt. Gör toaletterna unisex. Campingen är dock oslagbar just för att det är vattentoaletter. Gemensamma ytor tex spänntak där man kan samlas för gemenskap skulle även öka värdet under medeltidsveckan. Jag tänker främst medeltidsdelen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Trevlig camping med lite brister

Populärt val avMofsera, Sverige (Sverige lör 12 aug 2017)
“Vi tyckte att campingen vart bra. Kul att kunna få använda medeltida tält vid en fin plats nära marknaden. väldigt prisvärt och bra standard. Vi trodde dock det skulle vara mer tält uppe än vad det var på medeltida området. Förstår dock att det inte är så många som har medeltida tält. Vi gillade att det var vattentoaletter på plats. Dock så fick man inte riktigt plats. Jag som är över 196cm lång hade det väldigt svårt att få plats på toaletterna. Min sambo tyckte även det var väldigt äckligt och smutsigt på kvinnornas toaletter. Samma för duscharna. Kvinnornas duschrum var väldigt sunkiga, stökigt och äckligt. Till skillnad från killarnas duschar som jag tyckte var väldigt bra. Min sambo är inte speciellt kräsen men det kvinnliga utrymmet hade fallerat enligt henne. Toaletterna var fräscha på morgonen men på kvällen var det som värst, vilket vi inte kan klandra er för då ni verkat städa dem på topp men gästerna inte lyckas klara av att hålla rent. Kommer troligtvis komma tillbaka till campingen i framtiden och bara det ger er camping ett bra betyg! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Mycket bra alternativ.

Populärt val avMarkus, Sverige (Sverige tis 16 aug 2016)
“Mycket bra alternativ till SCA-lägret. Stort plus för placering då väldigt få bilar rörde sig i området. Slipper gärna parkerade bilar i lägret då det finns avsedd plats för detta. Gigantiskt plus till de välskötta vattentoaletterna, de uppskattades enormt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 4 av 5

Boende på medeltidacampingen

Populärt val avCamiluren, Sverige (Sverige tis 16 aug 2016)
“Måste säga att jag blev imponerad av standarden . Trodde den skulle varit sämre. Dock tråkigt att det är så svårt att finna lä och en bra idé till nästa år är att hyra in dusch vagnar till campingen. Samt att det var bra att service till laddning fanns i reception även om det vore trevligt med möjlighet till el också.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 4 av 5

Kommer med stor sanorlikhet att boka näs...

Populärt val avAnna , Sverige (Sverige mån 15 aug 2016)
“Kommer med stor sanorlikhet att boka nästa år också. Ett värdshus på campingen med frukost och lite mat vore en god idé till nästa år ☺”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Karta


Information


Information