Snäcks Camping

Adress: Lummelundsväg 151, 62141 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 71% (199 av 282 rekommenderar) (62 recensioner)

Gästbetyg: 71%

(199 av 282rekommenderar)
Totalupplevelse 3,6 av 5
Service 3,4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,1 av 5
Städning 3,3 av 5
Prisvärt 3,3 av 5
Campingens standard 3,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 62)

En vecka i tält

Populärt val av Maria, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Härlig camping vid havet! Bra tältplatser! Bra fasta grillplatser. Servicehusen behöver dock en ordentlig städning för att få bort spindelväv på väggarna mm ser tråkigt ut! Elstolparna och elsäkerheten känns sådär, vid tältplatserna! 75kr för att bada i poolen som incheckad gäst kändes väldigt dyrt, blev inget bad för oss.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Snöcks camping

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“En camping som ligger väldigt fint vid havet, trevliga tältplatser. Kanske lite få toaletter å duschar. Städningen var ok, dock livat på natten med bilar och motorcyklar. Ingen bom på natten så trafik kunde upplevas som störande. Gäster med motorcyklar som checkade in halv två på natten. Personalen var trevlig fast de hade nog behövts vara lite flera och synats på camingen lite mer. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Snäcks camping har ett fantastiskt läge ...

Populärt val av Marit, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Snäcks camping har ett fantastiskt läge vid havet och vi fick en jättefin plats närmast havet. Supernöjda. Lugnt och skönt var det också. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Snäck camping

Ej rekommenderad av JoRo, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“Nedgånget och sunkigt, dåligt med städningen i service husen, ingen wifi, det står att det är tempererad pool men det är det inte. Allmänt rörigt med uppställningen. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 2 av 5

Trevligt bemötande av personalen. Fin ut...

Ej rekommenderad av BoN, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Trevligt bemötande av personalen. Fin utsikt. Dåligt städat på toan o duschen. Långt till ställe att handla lite mat på”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Vacker camping, fin plats. För få servic...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Vacker camping, fin plats. För få servicehus. Mycket folk o långt att gå för de som bor i mitten av campingen. Mycket dyrt i restaurang mango. Men bra i stort. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Sköna Gotland

Populärt val av Santana, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Vi bodde en vecka på Snäcks för andra året i rad och hade plats på Havssidan med husvagn. Perfekt camping att utgå ifrån för att utforska hela ön med dagsetapper i bil eller med cykel. Vissa dagar/kvällar tar man cykeln in till Visby och cyklar efter havskanten in dit. För att sedan komma tillbaka till campingen och se den fantastiska utsikten med solnedgången. Fantastiskt fin camping med bra ordning och trevlig personal. Det som jag tycker man skulle modernisera är toaletterna och sätta dit kortläsare och ta bort fem-kronorsautomaterna i duscharna. Rekommenderar annars varmt denna camping”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Prisvärd camping med bra läge

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Prisvärd camping med lagom avstånd till Visby. Tryggt och trevligt. Välskött. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 4 av 5

Lite slitna serviceutrymmen, men rent.

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 01 sep 2017)
“Lite slitna serviceutrymmen, men rent.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

All exclusive

Ej rekommenderad av Zybble, Sverige (Sverige tis 15 aug 2017)
“Poolen kosta extra, en liter mjölk 30kr De kunde inte hjälpa till att sätta i laddaren till mobilen i receptionen medan vi spela minigolf Bra läge o fint i övrigt ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5
Campingens standard 4 av 5

I närheten av


Information


Information

Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews