Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 2 juli 2020)

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 2 juli 2020)

Snäcks Camping

Adress: Lummelundsväg 151, 62141 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 71% (199 av 282 rekommenderar) (62 recensioner)

Gästbetyg: 71%

(199 av 282rekommenderar)
Totalupplevelse 3,6 av 5
Service 3,4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,1 av 5
Städning 3,3 av 5
Prisvärt 3,3 av 5
Campingens standard 3,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 62)

Smutsiga toaletter och mycket stök på natten

Ej rekommenderad av Samuel , Sverige (Sverige tor 21 jul 2016)
“Herr toaletterna var mycket smutsiga. Några spelade väldigt hög musik på natten vilket vara lite störande. Utsikten från tältplats D var mycket bra. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 2 av 5

Sopberg, illaluktande toaletter mm

Populärt val av Josefin, Sverige (Sverige fre 15 jul 2016)
“Campingen har ett vackert läge och är väldigt mysig MEN sopstationen var överfull med sopor det låg sopor på marken fanns inget papper på toaletterna duscharna var väldigt ofräscha och luktade illa. Dåligt utbud av maten på restaurangen. Campingens läge har stort potential att vara Gotlands finaste om man bara höll efter med underhåll, sophämtning och städning. Samt får in en riktig kock till köket. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 2 av 5

Massor av tvestjärtar i tältområdet liks...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 14 jul 2016)
“Massor av tvestjärtar i tältområdet liksom med hem i tältutrustningen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Bättre koll på camp

Populärt val av Karl Åke, Sverige (Sverige ons 13 jul 2016)
“Fler brandsläckare på campingen. Vatten poster på fler ställe.Dusch behöver rustas upp. Varför är reception inte kvar vid infarten som tidigare ?”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Besviken återkommare

Ej rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige mån 11 jul 2016)
“Förra året bodde vi på campingen första ggn. Läget är fantastiskt med fin strand o schysst restaurang. Förra året reagerade vi på att campinggäster inte badar gratis eller ivf m rabatterat pris i poolen. Vilket vi förutsatt. Jämför m tex Bursvik. Det var första året i ny regi så vi tänkte att det nog ändras. Men icke. Dessutom var menyn kraftigt reducerad. Förra årets thaimat var toppen. Ändock tänkte vi äta en kväll. Vi kom vid 17- tiden. Började beställa; 3 vuxenrätter, 2 barnmenyer + dricka. I samband med beställningen upplyste jag om att vi tänkte sitta på uteserveringen o frågade om det var ok att barnen 3 o 6 år i samband tog ett dopp. " Det kostar 65kr per person" fick jag till svar! "Du skämtar? Klockan är efter 17, ni stänger inom en timme, vi är gäster på campingen 1 vecka o beställer mat för åtskilliga hundralappar!? De hinner ta 1 dopp!" -" Vi har driftskostnader" Vi cancellerade upprört beställningen, åt en superb middag på Isola bella by the sea, och återvände inte förrän utcheckning. Detta enormt gnidiga bemötandet har jag redan beskrivit för flertal vänner. Det är anmärkningsvärt dåligt bemötande och väldigt långt från god service. Tragikomiskt att ni inte inser att denna inställning till kund kommer stå er dyrt i form av "bad will" o dåligt rykte. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 2 av 5

Allright place to stat

Ej rekommenderad av Stine, Danmark (Danmark mån 11 jul 2016)
“An Ok place to stay if you are looking for something cheap with a great view. My family found it a shame that the pool area had nothing to do with the camping site - this meant we had to pay 65kr x5 every night if we wanted to go for a swim - obviously we didn't - and no one else did either - so the place was rather empty and no fun for our 3 kids. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Fantastiskt havsnära läge

Populärt val av Anders, Sverige (Sverige mån 11 jul 2016)
“Snäcks Camping har ett fantasktiskt läge. Möjligheten att kunna bo 20 meter från havet med fantastiska solnedgångar och dessutom på bekvämt cykelavstånd från Visby (4 km), längs en fin strandnära cykelväg hela vägen är helt unik! Det är längre till Kneippbyn, där kan man inte bo lika nära vattnet och där är det mer trångt och vägen in till Visby är tråkig!”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Vilseledande info om pool

Ej rekommenderad av Mycket besviken, Sverige (Sverige sön 10 jul 2016)
“Vi bokade denna camping 2 nätter (840:-) för att det fanns en pool så vi och vårt barnbarn kunde ta ett dopp efter dagens utflykter. Vi blev besvikna och förbaskade när de ville ha 65:-/person för att bada om man nu hann poolen stänger nämligen kl. 18:00, helt otroligt, borde vara 21:00. Det skulle med andra ord kosta oss, 2 vuxna och 1 barn 615:-/dygn att bo och bada i poolen!!?? Dax att tömma latrinen, möts av ett rostfritt tömnings-kärl som var fullt av "skit", bara att återvända, efter ett snack med personalen löste de det. Det var alltid kö på herr toaletten, inte så konstigt, 2 av 4 toaletter var låsta, personalen kanske ville ha mindre och städa. Det finns en "restaurang" på campingen. Det är första restaurangen jag ätit på som serverar maten i en papplåda a'la korvlåda.”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5
Campingens standard 1 av 5

Snäcks camping

Populärt val av Lisa, Sverige (Sverige sön 10 jul 2016)
“Underbart naturskön camping, men jag saknade TV:n och sittplatserna där som fanns tidigare. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Eftersatt camping med fint läge

Ej rekommenderad av Värmlandscampare, Sverige (Sverige fre 08 jul 2016)
“Vackert beläget med strandpromenad till Visby. Bra strand, lekplatser och i grunden bra standard på kök, dusch och toaletter. Dock verkar de nya ägarna inte ha koll på hur man sköter och underhåller en camping. Städningen är dålig och oregelbunden, utemiljön eftersatt med högt gräs och illa skötta grönområden osv. Dåligt att de inte vet vilka tomter som passar till storlek på husvagn. Att personalen inte verkar veta vad den ene säger och lovar gör inte saken bättre. Bemötandet från viss personal var rent otrevlig dessutom. Restaurang och pool provade vi inte då priset var för högt i förhållande till vad man får, minigolfbana dyr och igenväxt med skeva och smutsiga banor. Synd på en så fin och tidigare välskött campinganläggning. Vi kommer gärna tillbaka, men då får det bli lite ordning och reda först!”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

I närheten av


Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews