Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 2 juli 2020)

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 2 juli 2020)

Snäcks Camping

Adress: Lummelundsväg 151, 62141 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 71% (199 av 282 rekommenderar) (62 recensioner)

Gästbetyg: 71%

(199 av 282rekommenderar)
Totalupplevelse 3,6 av 5
Service 3,4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,1 av 5
Städning 3,3 av 5
Prisvärt 3,3 av 5
Campingens standard 3,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 62)

Einsam, gute Aussicht, aber ungepflegt.

Ej rekommenderad av Ka Ti, Tyskland (Tyskland mån 26 sep 2016)
“In der Nachsaison waren wir die einzigen Gäste hier. Auf einer der mittleren Terrassen war die Aussicht aufs Meer einfach großartig. Aber zum Zelten war der Boden viel zu hart (Zeltnägel konnten nicht eingeschlagen werden.) Nur noch ein Servicehaus ganz oben war geöffnet, aber total ungepflegt und schmutzig. Offensichtlich hinterließen auch anderen Fremde ihre Spuren. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Läget

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 aug 2016)
“Läget var bra, men mycket kan bli bättre”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 2 av 5

Läget är helt perfekt. Dock är Duschar o...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 17 aug 2016)
“Läget är helt perfekt. Dock är Duschar och toaletter i behov av att fräschas upp. Har sett likadant ut under många år. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Översikt saknas

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 11 aug 2016)
“Obefintlig campingkarta gjorde det svårt att uppfatta campingens läge etc”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 2 av 5

Duscharna.

Populärt val av Bosse, Sverige (Sverige tis 02 aug 2016)
“Ta gärna bort mynten för varmvatten, inkludera det i dygnspriset.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Saknade en butik med dagligvaror!

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 30 jul 2016)
“Saknade en butik med dagligvaror!”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Toaletter/dusch

Populärt val av Mia, Sverige (Sverige ons 27 jul 2016)
“Campingen var bra men det var för lite toaletter till det antal platser de har, det innebar att toalettpapper ofta tog slut. Endast tre handfat i det nedre service huset, det var trångt och dessutom var det stopp under nått dygn i den ena. Skulle behöva se över toaletterna lite oftare så att papper inte tar slut och stopp kan åtgärdas. Trasiga duschhandtag var också ett dilemma. Hade inte skadat om det funnits lite matvaror i butiken, standardutbud som mjölk smör...osv I övrigt var det en kanonbra camping, stora platser och gott om utrymme, lugnt och skönt, jättebra service då vi kom med båten vid tre på natten. Kanonbra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Behöver se över......

Ej rekommenderad av Nettan, Sverige (Sverige ons 27 jul 2016)
“Vi börjar med receptionen: bättre bemanning en personal som ska sköta två olika kassor och kön är lång av gäster. Toa: dasspapper slut flera gånger per dag på damerna. Endast 4 st toaletter på nedre campingen. ( tänk då om 3 st toaletter saknar toa papper. Dyrt pris för att bada i poolen. Långt och gå till service hus. Det som var positivt: camping platsen var bra och fin. Personalen trevlig. Städad oc fint på området. Fixar man till de lilla och ser till att ducharna är hela mm då kan jag rekommendera campigen inte annars.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 2 av 5

snål på toapappret!

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 jul 2016)
“läget på campingen var bra eftersom det endast är 4 km in till visby och det går en jätte bra cykelväg från campingen hella vägen in till visby. sen finns det en mysig strand i campingen vilket var skönt! maten var okej! doch så var dom lite dålig med städningen! å toa pappret var dom fruktansvärt dålig på att fylla på vilket skapade en onödig irritation och på så vis drar ner betyget! sen var toaletaerna lösa! så sätt er försiktigt! ducharna skulle behövas kolla till oftare eftersom det blir en hel del hår i golvbrunnen vilket gör att ducharna känns skitaigare än vad egentligen kannse är! men mysig tältplats område. lite dyrt för tälltplatsen men i brist på annat och avståndet in till visby känns det värt det endå! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5
Campingens standard 3 av 5

Flott beliggenhet!

Populärt val av Anonym, Norge (Norge mån 25 jul 2016)
“Skikkelig fint område, nært Visby. Det var kun to Toaletter og dusjanlegg, og det var langt å gå dit. Det manglet stort sett alltid enten dopapir, tørkepapir eller såpe. Det var folk som gjorde rent, men do og vask var stadig ganske urene, så rengjøringen var i enkleste laget. Med oppgradering av servicebygg og renhold, så ville Snacks camping ligge helt øverst på referanselista mi. På tross av dette vil jeg absolutt anbefale stedet til andre, og vi kommer nok til å velge Snacks neste gang også, siden alt annet var topp! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

I närheten av


Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews