Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 2 juli 2020)

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 2 juli 2020)

Snäcks Camping

Adress: Lummelundsväg 151, 62141 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 71% (199 av 282 rekommenderar) (62 recensioner)

Gästbetyg: 71%

(199 av 282rekommenderar)
Totalupplevelse 3,6 av 5
Service 3,4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,1 av 5
Städning 3,3 av 5
Prisvärt 3,3 av 5
Campingens standard 3,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 62)

Bra läge

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 jul 2017)
“Bra läge med cykelavstånd till Visby. Rent och snyggt. Minigolfbanan behöver dock rustas upp.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Vilket läge

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 jul 2017)
“Vi är väldigt nöjda över våra veckor på Gotland. Lugn och bra camping. Fantastiska platser på Havssidan. Bra med närhet till stranden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Stora nivåskillnader.

Populärt val av Lillis , Sverige (Sverige ons 19 jul 2017)
“I campingen beskrivning står det att viss nivåskillnad kan förekomma men det är betydligt mer än så. Man måste ta med sig både plankor och ramper att köra upp på för att stå i våg. I övrigt en fin camping med vacker utsikt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 4 av 5

Kallt vatten vid duschning trots att man...

Ej rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 17 jul 2017)
“Kallt vatten vid duschning trots att man måste betala för den Dyr campingavgift Campingkartan visar ej påfyllning av vatten till husbil Latrintömning Dyr mat på restaurangen ,dåligt utbud.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Snäcks Camping

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 17 jul 2017)
“Svagt sluttande står det som beskrivning på Hyllan. Fick palla upp husvagnen så mycket som förtältet kunde utan att lämna en glipa och ändå försöka att få upp dörren. Ta bort svagt sluttande tack! I övrigt en bra camping där Hyllan var nära servicehusen. ”
Snäcks Camping svarar (tis 18 jul 2017)
Hej, Vilken plats stod du på? Återkom till oss så ska vi justera informationen. Tack för din feedback!
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Perfekt läge men kan förbättras en hel del

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 jul 2017)
“Hej vi tyckte att campingen låg centralg o smidigt för tt t sigtill vksby o alla andra sevärdigheter. Deg vi saknade va varmvatten i många duschar, poolen kunde ha i gått i priset när man ligger en vecka. Offta slut på tvål o toapapper. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Fantastiskt läge på campingen men lite m...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 jul 2017)
“Fantastiskt läge på campingen men lite märklig ordning på reception m.m. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Kan bli toppen så småningom?

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 09 jul 2017)
“Kändes som campingen inte var redo för säsongen.. Har dock fått info efter vistelsen att campingen varit nedlagd ett tag och verkar vara på uppgång igen. Därför får den ett litet plus i kanten trots allt.. tråkigt att de började göra ren stranden samma morgon vi skulle åka hem efter 11 dygn.. Skarvsladdar till strömmen på hela gräsområdet vid golfbanan kändes inte helt säkert.. Ingen info i bokningen att Havsnära platserna inte var anpassade för att sätta upp förtält pga att det inte gick att slå ner tältpinnar i gruset.. Fick byta till gräsområdet mot mellanskillnaden då detta var ett dyrare alternativ..”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 2 av 5

Hundvänliga o det tycker jag om. Poolen ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 jul 2017)
“Hundvänliga o det tycker jag om. Poolen jättedyrt som gäst på campingen. Inga papperskorgar ute på campingen. Servicehus uppe vid vägen någor eftersatt. Vii hade jättelångt till disk då vårt lilla kokhus var stängt. Receptionen borde ligga uppe vid vägen när du kommer inte i restaurangen Men en underbar utsikt och bra tomter. Vi kommer gärna tillbaka Saknade även liten butuk då det är en bit till närmsta affär..”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

it was a shame that only two toillets we...

Ej rekommenderad av Anonym, Schweiz (Schweiz ons 28 jun 2017)
“it was a shame that only two toillets were open. in the morning, there was a big line up. also the living room was not very nice. just chairs all around but no real table. and also the toillets were located in the living room. so you could hear everyone one the toillet. not a very nice athmosphere when you are eating. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 0 av 0

I närheten av


Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews