Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 2 juli 2020)

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 2 juli 2020)

Snäcks Camping

Adress: Lummelundsväg 151, 62141 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 71% (199 av 282 rekommenderar) (62 recensioner)

Gästbetyg: 71%

(199 av 282rekommenderar)
Totalupplevelse 3,6 av 5
Service 3,4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,1 av 5
Städning 3,3 av 5
Prisvärt 3,3 av 5
Campingens standard 3,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 62)

Borde finnas ett accesskort till duschar...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Borde finnas ett accesskort till duschar istället för myntbetalning”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Bra läge, det är nog det bästa av upplev...

Ej rekommenderad av Sommar17, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Bra läge, det är nog det bästa av upplevelsen. Tråkigt servicetänk. Söker nog en annan camping nästa gång. Dåligt med info om öppettider reception, party hela sista natten😂 Ingen ström sista 12 H. Fick ändå inte laddarn telefon i receptionen 1 timme. På 8 dagar blev vi väckta 2 ggr av personal som kollade tält innan 08.00. När jag påtalade ovannämnda var de oförstående. 'Har aldrig hänt tidigare' Receptionen öppnar först 10, det får du ta med dom' blev svaret. För få toaletter till såpass stor camping.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

Expensive and bad sanitary facilities

Ej rekommenderad av Anonym, Österrike (Österrike sön 13 aug 2017)
“Stayed there in the tent area. Generally a nice location, although close to the airport (where there is more traffic than expected from small airplanes). There is electricity, a well equipped kitchen, and a small restaurant. What I did not like is the sanitary facilities (showers and toilets). They were quite old and not enough of them. There should be a separate facility just for brushing teeth, etc (this has to be done in the toilet).”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5
Campingens standard 2 av 5

Trasigt toa sits hela veckan ,rinnanande...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 aug 2017)
“Trasigt toa sits hela veckan ,rinnanande toalettstolar. Städning i duscharna var inte så bra mycket hårbollar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

att tänka på

Populärt val av susanne kroon, Sverige (Sverige fre 11 aug 2017)
“bör finnas kyl och frys i köket. tyckte de var dåligt att de tog 5 kr för att bytta frysklamporna istället att de kunde ha en frys i köket. ska svara i jour telefonen när man ringer. man måste kunna sätta i tält pinnarna i marken .var berg där jag skulle sätta upp tältet. fick jätte ont i handlederna för man fick stå och hamra så man blev blå i ansiktet”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Comments

Ej rekommenderad av AL, Australien (Australien fre 11 aug 2017)
“Very exposed tent sites. Wifi access unreliable. Staff not very welcoming or helpful.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

J

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 11 aug 2017)
“För litet servicehus måste fräschas upp!! fler toaletter och duschar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5
Campingens standard 3 av 5

Hade barn med fick inte följa med in på ...

Ej rekommenderad av Else, Sverige (Sverige mån 07 aug 2017)
“Hade barn med fick inte följa med in på poolområdet utan att betala. Skulle inte bada. Om man inte får följa barn till Polen ska det finnas barnvakt. Kommer inte att komma tillbaka.”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5
Campingens standard 3 av 5

Duschar

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 jul 2017)
“När jag får betala 5 kr för dusch så tycker jag att det ska komma varmt vatten och inte iskallt höll på att frysa en lång stund efter. Synd att frallorna var så dyra att köpa hos er 12kr st . Det får man nästan en brödlimpa för i en vanlig affär. Lägget var fint ,där våran husvagn stod uppställd så vi trivdes hos er annars.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Toppenläge med närhet till Visby.

Populärt val av Kristina, Sverige (Sverige mån 24 jul 2017)
“Väldigt fint läge i badviken där vi bodde. Lite slitet intryck, läge och utsikt höjer dock upp totalupplevelsen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

I närheten av


Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2020-07-02 17:10:58, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews