Snäcks Camping

Adress: Lummelundsväg 151, 62141 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 69% (173 av 250 rekommenderar) (59 recensioner)

Gästbetyg: 69%

(173 av 250rekommenderar)
Totalupplevelse 3,6 av 5
Service 3,4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,1 av 5
Städning 3,3 av 5
Prisvärt 3,3 av 5
Campingens standard 3,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 59)

Snäck camping

Ej rekommenderad av JoRo, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“Nedgånget och sunkigt, dåligt med städningen i service husen, ingen wifi, det står att det är tempererad pool men det är det inte. Allmänt rörigt med uppställningen. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 2 av 5

Trevligt bemötande av personalen. Fin ut...

Ej rekommenderad av BoN, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Trevligt bemötande av personalen. Fin utsikt. Dåligt städat på toan o duschen. Långt till ställe att handla lite mat på”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Vacker camping, fin plats. För få servic...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Vacker camping, fin plats. För få servicehus. Mycket folk o långt att gå för de som bor i mitten av campingen. Mycket dyrt i restaurang mango. Men bra i stort. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Sköna Gotland

Populärt val av Santana, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Vi bodde en vecka på Snäcks för andra året i rad och hade plats på Havssidan med husvagn. Perfekt camping att utgå ifrån för att utforska hela ön med dagsetapper i bil eller med cykel. Vissa dagar/kvällar tar man cykeln in till Visby och cyklar efter havskanten in dit. För att sedan komma tillbaka till campingen och se den fantastiska utsikten med solnedgången. Fantastiskt fin camping med bra ordning och trevlig personal. Det som jag tycker man skulle modernisera är toaletterna och sätta dit kortläsare och ta bort fem-kronorsautomaterna i duscharna. Rekommenderar annars varmt denna camping”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Prisvärd camping med bra läge

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Prisvärd camping med lagom avstånd till Visby. Tryggt och trevligt. Välskött. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 4 av 5

Lite slitna serviceutrymmen, men rent.

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 01 sep 2017)
“Lite slitna serviceutrymmen, men rent.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

All exclusive

Ej rekommenderad av Zybble, Sverige (Sverige tis 15 aug 2017)
“Poolen kosta extra, en liter mjölk 30kr De kunde inte hjälpa till att sätta i laddaren till mobilen i receptionen medan vi spela minigolf Bra läge o fint i övrigt ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5
Campingens standard 4 av 5

Borde finnas ett accesskort till duschar...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Borde finnas ett accesskort till duschar istället för myntbetalning”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 4 av 5

Bra läge, det är nog det bästa av upplev...

Ej rekommenderad av Sommar17, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Bra läge, det är nog det bästa av upplevelsen. Tråkigt servicetänk. Söker nog en annan camping nästa gång. Dåligt med info om öppettider reception, party hela sista natten😂 Ingen ström sista 12 H. Fick ändå inte laddarn telefon i receptionen 1 timme. På 8 dagar blev vi väckta 2 ggr av personal som kollade tält innan 08.00. När jag påtalade ovannämnda var de oförstående. 'Har aldrig hänt tidigare' Receptionen öppnar först 10, det får du ta med dom' blev svaret. För få toaletter till såpass stor camping.”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

Expensive and bad sanitary facilities

Ej rekommenderad av Anonym, Österrike (Österrike sön 13 aug 2017)
“Stayed there in the tent area. Generally a nice location, although close to the airport (where there is more traffic than expected from small airplanes). There is electricity, a well equipped kitchen, and a small restaurant. What I did not like is the sanitary facilities (showers and toilets). They were quite old and not enough of them. There should be a separate facility just for brushing teeth, etc (this has to be done in the toilet).”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5
Campingens standard 2 av 5

I närheten av


Information


Information