Frälsningsarméns Vandrarhem

Adress: Mellangatan 21, 621 56 Visby  visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 95% (165 av 174 rekommenderar) (44 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(165 av 174rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 50)

Ett vandrarhem som vi gärna återvänder till

Populärt val av Veronika, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Centralt beläget, lugnt och behagligt. Rent, sköna sängar och bra förvaringsutrymme. Köket välutrustat, men vi åt ute - toppenbra frukost på hotell Gute. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt mit i smeten-boende

Populärt val av Micke, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Frälsis erbjuder i Krukmakarens hus ett ganska anspråkslöst men mycket trevligt boende innanför murarna. Man delar pentry med matlagningsmöjligheter och dusch/toalett med sin granne. Allt är rent och snyggt och väldigt trevligt. Den här gången var vår andra vistelse i huset under Medeltidsveckan. Närhetentill marknaden och aktiviteterna likväl som närhetentill affärer gör läget idealt. Trots det centrala läget är det lugnt och stilla och man får ostörd sömn/vila. Att byggnaden är alkohol och rökfri bidrar ytterligare till lugnet. Jag rekommenderar varmt Frälsningsarméns vandrarhem”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt och trevligt

Populärt val av Lena, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Vandrarhemmet ligger mycket centralt inne i Visby, nära till det mesta. Något lyhört mot gemensamma och gata, varför öronproppar kan behövas under högsäsong då fredag-söndag präglas av sent öppna restauranger och barer (uteställen) med musikevenemang ända in på morgonkvisten. Enkelt kök men trevligt. Rummen är lagom stora. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Första upplevelse på Vandrarhemmet!

Populärt val av GC, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Det var första gången när jag hade bott på ett vandrarhem. Det finns i princip mycket fördelar med Frälsningsarméns Vandrarhem. Det ligger innerstan, nära allt: butiker, restauranger, museer, stranden och hamnen. Nackdelen är bullret från gatan, mitt på natten: skrikande barn, ungdomar t.o.m. vuxna. Undrar om folk måste verkligen beakta sig på det sättet, även om de är på semester?! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nöjd gäst

Populärt val av Semester2019, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Fick en rymlig lägenhet för 4 personer med sköna sängar och ett välutrustat kök (som vi dock inte utnyttjade då vi bara stannade en natt och provade en av Visbys alla restauranger). Väldigt centralt och bra läge men ändå lugnt. Skulle mycket väl kunna tänka mig att boka detta vandrarhem igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt läge

Populärt val av Nann, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Vi bodde högst upp i vindsrummen. Inte så trivsamt rum men sköna sängar. Lite klaustrofobiskt med endast takfönster. Stor luftkonditionering insatt, inte så snyggt. Kallt drag från fönstret som inte heller hade någon rullgardin vilket gjorde att det inte gick att få mörkt i rummet. Fräscht i både badrum och i det minimala köket. Saknade skärbräda och brödrost. I köket kan man bara vara två personer åt gången. I rummen längre ner har man ett större kök.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tre dagar i Visby

Populärt val av Eva, Sverige (Sverige tor 27 jun 2019)
“Detta var den tredje gången som min man och jag hyrde ett rum på Frälsningsarméns Vandrarhem i Visby. Vi sov på övervåningen och det var för varmt. Det finns en luftkonditioneringsapparat på rummet, men man vill inte slösa på elen, inte bra för klimatet. Men mycket bra läge, trevlig personal och prisvärt. RENT.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Överaskade

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 maj 2019)
“Vi var ensamma boende största delen av tiden,så jag upplevde det som hemma gjorde man fint innan man gick ut så var det när man kom hem,lugn gata toppen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Länge leve vandrarhemmet!

Populärt val av Pensionärsparet, Sverige (Sverige sön 18 nov 2018)
“Det ÄR ett vandrarhem. Obemannat. Eget ansvar. Man städar själv, men allt man behöver finns där. Oklart bara var sorterade sopor skulle läggas. I övrigt helt OK. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tack!

Populärt val av Lillan Ellis, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Tack så mycket för att ni möjlig gjorde så att jag fick en vilsam och härlig upplevelse på älskade ön. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå 0,2 km
Stad
  • Slite 31 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 43 km
  • Klintehamn 29 km
  • Hemse 45 km
  • Fårösund 52 km
  • Burgsvik 67 km
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka 0,3 km
  • Lummelundagrottan 13 km
  • Gotlands Museum 0,1 km
  • Fårö 53 km
  • Botaniska trädgården 0,4 km
  • Almedalen 0,2 km
Raukområde
  • Lickershamn 24 km
  • Lergrav 45 km
  • Kyllaj 41 km
  • Holmhällar 79 km
  • Hoburgsgubben 81 km
  • Hammarshage 78 km
  • Gamle Hamn 58 km
  • Folhammars 42 km
  • Digerhuvud 62 km
  • Boge 29 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 1 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 23 km
  • Slite Golfklubb 29 km
  • När Golfklubb 49 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 41 km
  • Gotska Golfklubb 2 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 4 km
Busstation
  • Visby Busstation 0,5 km
Badplats
  • Åminne 28 km
  • Tofta strand 19 km
  • Sudersand 67 km
  • Snäckviken 4 km
  • Slite Badplats 31 km
  • Sandviken 44 km
  • Norderstrand 2 km
  • Nisseviken 57 km
  • Ljugarn 43 km
  • Ireviken 28 km
  • Gustavsvik 3 km
  • Brissund 10 km
  • Blå Lagunen 49 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 4 km
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event 0,3 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information