Frälsningsarméns Vandrarhem

Adress: Mellangatan 21, 621 56 Visby  visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 95% (165 av 174 rekommenderar) (44 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(165 av 174rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 44)

billigt, centralt, lyhört

Populärt val av helene, Sverige (Sverige lör 17 jun 2017)
“Högt upp m många trappor, skön säng, väldigt spartanskt inte en en pinnstol att sitta på i rummet. trevligt litet pentry men bara plats för 2 åt gången. mycket störsnde billjud på gatan när man öppnade fönstret. Ingen fönsterhake o alldeles för ljus gardin ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa läget mitt i den äldsta delen av Visby.

Populärt val av tjohej, Sverige (Sverige lör 17 jun 2017)
“Fint vandrarhem. Lite slitet. Saker skulle nog kunna bytas ut. Kastrullerna t ex. Lite lyhört ned mot gatan. Men för övrigt är det knäpptyst. Man delar toa bara med några få. Läget är absolut toppen. Nära hamnen. Och precis mitt i de allra äldsta delarna av Visby. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra boende i visby

Populärt val av Ester, Sverige (Sverige mån 12 jun 2017)
“Bra läge i Visby. Saknade ett sällskapsrum. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Visby

Populärt val av EH , Sverige (Sverige tis 23 maj 2017)
“Centralt ställe att bo på i Visby, nära till allt. Saknade dock Wifi. trevliga rum. Under fyra dagar som vi bodde där såg vi ingen personal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fångarna på fortet

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 maj 2017)
“Vandrarhemmet var självgående, såg ingen personal på 3 dagar. Vägbeskrivning, att hitta nyckeln och rummet var som att lösa svåra gåtor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utmärkt boende på Gotland!

Populärt val av Nanouk , Nederländerna (Nederländerna tor 04 maj 2017)
“Vill gärna rekommendera Frälsningsarméns Vandrarhem i Visby på Gotland. Det är roligt att bo mitt i Visby centrum och det är rent, alla faciliteter finns på plats, det är bättre än vandrarhemstandard och det är absolut prisvärt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

It is a very good hostel, with a great l...

Populärt val av Anonym, Italien (Italien ons 29 mar 2017)
“It is a very good hostel, with a great location and a nice room. It is easy to find and I think it is funny for turist find with your map the keys and understand hiw to get in. I can only say that for me it is a little bit expensive, I am from Italy and in my country hostel cost no more than 15/18 € for night. Anyway I understand the difference between Sweden and my land.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trivsamt

Populärt val av Kerstin, Sverige (Sverige ons 12 okt 2016)
“Ett litet och mysigt vandrarhem , fint rum och sköna sängar . Sedan är ju Visby något Speciellt .”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett mycket bra boende nära till allt!

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 21 sep 2016)
“Ett mycket bra boende nära till allt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bo inom murarna!

Populärt val av Dalkulla, Sverige (Sverige tis 20 sep 2016)
“Ett hemtrevligt vandrarhem med perfekt läge inom murarna i underbara Visby”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå 0,2 km
Stad
  • Slite 31 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 43 km
  • Klintehamn 29 km
  • Hemse 45 km
  • Fårösund 52 km
  • Burgsvik 67 km
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka 0,3 km
  • Lummelundagrottan 13 km
  • Gotlands Museum 0,1 km
  • Fårö 53 km
  • Botaniska trädgården 0,4 km
  • Almedalen 0,2 km
Raukområde
  • Lickershamn 24 km
  • Lergrav 45 km
  • Kyllaj 41 km
  • Holmhällar 79 km
  • Hoburgsgubben 81 km
  • Hammarshage 78 km
  • Gamle Hamn 58 km
  • Folhammars 42 km
  • Digerhuvud 62 km
  • Boge 29 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 1 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 23 km
  • Slite Golfklubb 29 km
  • När Golfklubb 49 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 41 km
  • Gotska Golfklubb 2 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 4 km
Busstation
  • Visby Busstation 0,5 km
Badplats
  • Åminne 28 km
  • Tofta strand 19 km
  • Sudersand 67 km
  • Snäckviken 4 km
  • Slite Badplats 31 km
  • Sandviken 44 km
  • Norderstrand 2 km
  • Nisseviken 57 km
  • Ljugarn 43 km
  • Ireviken 28 km
  • Gustavsvik 3 km
  • Brissund 10 km
  • Blå Lagunen 49 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 4 km
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event 0,3 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information