Frälsningsarméns Vandrarhem

Adress: Mellangatan 21, 621 56 Visby
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 211 av 223 rekommenderar (55 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(211 av 223rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Vandrarhemsstandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 55)

Mysigt vandrarhem mitt i Visby

Populärt val av Anna-Karin, Sverige (Sverige mån 12 jul 2021)
“Rent, fint och fantastiskt läge. Nära strand, restauranger och shopping. Allt fungerade klockrent! Rekommenderas. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötande och service: hämtade nyckel i ...

Populärt val av Anders, Sverige (Sverige sön 20 jun 2021)
“Bemötande och service: hämtade nyckel i nyckelskåp och lämnade nyckel på rummet, träffade aldrig någon personal. Hade däremot telefonkontakt innan och blev mycket väl bemött. Faciliteter: dusch och wc ej på rummet därför ej "Mycket bra" men men annars perfekt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt boende innanför murarna

Populärt val av Helena, Sverige (Sverige ons 17 feb 2021)
“Nyckeln hämtades i nyckelskåp utanför dörren något oklart gällande adressen på Mellangatan eftersom ingången var från en annan gränd. Dubbelrummet var ok men för att komma till dusch o WC måste man gå igenom köket och ut i trapphallen. Lyhört hus. Använde inte köket. Bra dammsugare.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hemtrevnad mitt i stan

Populärt val av Sophie, Sverige (Sverige sön 29 nov 2020)
“Väldigt hemtrevligt med adventsstjärnor och trivsam atmosfär. Bra läge mitt i stan. Kanske en extra filt kunde man önska sig så här års.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt rum i jättebra läge

Populärt val av Robert, Sverige (Sverige mån 14 okt 2019)
“Inte långt från färjehamnen och på vägen mot Visbys centrum. Läget kunder knappt vara bättre. Så länge man är på det klara med att det är ett vandrarhem där du städar själv (städning kunde beställas mot en peng) så är allting toppenbra. Enkelt men fräscht. Ingen utsikt att skriva hem om men det är ju också en medeltidsstad, så i min värld är den mysig nog ändå.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett vandrarhem som vi gärna återvänder till

Populärt val av Veronika, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Centralt beläget, lugnt och behagligt. Rent, sköna sängar och bra förvaringsutrymme. Köket välutrustat, men vi åt ute - toppenbra frukost på hotell Gute. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt mit i smeten-boende

Populärt val av Micke, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Frälsis erbjuder i Krukmakarens hus ett ganska anspråkslöst men mycket trevligt boende innanför murarna. Man delar pentry med matlagningsmöjligheter och dusch/toalett med sin granne. Allt är rent och snyggt och väldigt trevligt. Den här gången var vår andra vistelse i huset under Medeltidsveckan. Närhetentill marknaden och aktiviteterna likväl som närhetentill affärer gör läget idealt. Trots det centrala läget är det lugnt och stilla och man får ostörd sömn/vila. Att byggnaden är alkohol och rökfri bidrar ytterligare till lugnet. Jag rekommenderar varmt Frälsningsarméns vandrarhem”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt och trevligt

Populärt val av Lena, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Vandrarhemmet ligger mycket centralt inne i Visby, nära till det mesta. Något lyhört mot gemensamma och gata, varför öronproppar kan behövas under högsäsong då fredag-söndag präglas av sent öppna restauranger och barer (uteställen) med musikevenemang ända in på morgonkvisten. Enkelt kök men trevligt. Rummen är lagom stora. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Första upplevelse på Vandrarhemmet!

Populärt val av GC, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Det var första gången när jag hade bott på ett vandrarhem. Det finns i princip mycket fördelar med Frälsningsarméns Vandrarhem. Det ligger innerstan, nära allt: butiker, restauranger, museer, stranden och hamnen. Nackdelen är bullret från gatan, mitt på natten: skrikande barn, ungdomar t.o.m. vuxna. Undrar om folk måste verkligen beakta sig på det sättet, även om de är på semester?! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nöjd gäst

Populärt val av Semester2019, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Fick en rymlig lägenhet för 4 personer med sköna sängar och ett välutrustat kök (som vi dock inte utnyttjade då vi bara stannade en natt och provade en av Visbys alla restauranger). Väldigt centralt och bra läge men ändå lugnt. Skulle mycket väl kunna tänka mig att boka detta vandrarhem igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews