Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 2 juli 2020)

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 2 juli 2020)

Donners Hotell

Adress: Donnersplats 6, 621 57 Visby  visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 88% (485 av 549 rekommenderar) (104 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(485 av 549rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Hotellstandard 4,3 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,2 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 104)

Trevligt hotell med bra läge

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 mar 2020)
“Prisvärt, fin miljö och fantastisk bra läge i f h t hamnen och innerstaden. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mumma

Populärt val av Christer Björkman , Sverige (Sverige lör 14 mar 2020)
“Bästa hotellet och bästa personal ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket bra boende

Populärt val av NiklasL, Sverige (Sverige tis 10 mar 2020)
“Är mycket nöjd med detta boende, lägenheten har perfekt läge och är stor och rymlig. Rekommenderas varmt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra service även under lågsäsong

Populärt val av GE, Sverige (Sverige tis 03 mar 2020)
“Hotellet har ett strålande läge, och rummet hade fin utsikt över Donners plats du bor mitt i Visbys historia och hjärta. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Superiorrum på Donners

Populärt val av Fredrik, Sverige (Sverige fre 28 feb 2020)
“Bokade en resa över en helg inkl. boende för mig o två av mina barn. Valet föll på ett rum på Donners med extrasäng för dottern vilket skulle då bli ett superiorrum. På plats visade det sig vara ett väldigt stort rum m. sofflounge vid TV:n & eget kök m. bord för sex personer samt ett separat sovrum. Allt var prima, men saknade ändå lite av att kunna komma ut i korridoren/serveringen med att kunna ta en kopp kaffe e.dyl. (vårt boende var i samma hus som deras brassrie och inte i receptions/frukostserverings-huset). Visst hade man kunnat fråga om man hade kunnat ta med någon/några påsar Nescafé (som finns i trapphuset vid vattenkokarna) , men när det var "eget kök" och så kom man inte för sig det ! Vi hade också "bara två duschhandukar på tre" och tyckte väl att man inte skulle behöva säga till om det, men vikommenterade inte om det heller. Tror säkert att det hade löst sig med den frågan om vi hade lyft den med receptionen. "All in all" var det en kanonvistelse och det hade inte varit något som helst problem om man hade varit sex personer som bodde i detta superiorrum !!! *fem tummar upp*”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Weekend Visby

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“Mycket fint och mysigt hotell som ligger centralt färjeterminalen och staden”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fint o fräscht hotell i centrum nära til...

Populärt val av Stig wirsand från korpilombolo, Sverige (Sverige tis 07 jan 2020)
“Fint o fräscht hotell i centrum nära till allt i Visby ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Kanon bra hotell med bästa läget i Visby

Populärt val av Ann - Katrin, Sverige (Sverige fre 03 jan 2020)
“Bra hotell med fin standard i otriligt vackra miljöer. Personalen är otroligt servicemindade.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra hotell med superbra läge!

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 31 dec 2019)
“Trevligt och prydligt hotell med bästa läge i Visby.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Mysigt.

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 16 dec 2019)
“Mysigt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2020-07-02 19:11:38, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews