Viktig information gällande det nya coronaviruset covid-19, uppdaterad 6 april 2020. Läs mer här!

Viktig information gällande det nya coronaviruset covid-19, uppdaterad 6 april 2020. Läs mer här!

Donners Hotell

Adress: Donnersplats 6, 621 57 Visby  visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 88% (477 av 541 rekommenderar) (98 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(477 av 541rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Hotellstandard 4,3 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,2 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 104)

Kändes som personalen var sommarjobbare ...

Ej rekommenderad av L, Sverige (Sverige ons 08 jun 2016)
“Kändes som personalen var sommarjobbare som inte fått reda på vad som skulle göras, dom Borde ha fått en bättre introduktion.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

utvärdering

Populärt val av Elise3, Sverige (Sverige ons 08 jun 2016)
“trevligt bemötande av personalen. Tyvärr så fick vi påminna om den flaska vin vi beställt till rummet och hämta den själv (firade 60 år). Det saknades hushållspapper och diskmedel i lägenheten i övrigt var det perfekt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Ingen wifi i rummet.

Ej rekommenderad av Jan Lundin, Sverige (Sverige lör 04 jun 2016)
“Wifi fungerade inte i sidobyggnaden utan endast i receptionen. Hiss saknades till rummen i takvåningen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Service

Populärt val av Anita, Sverige (Sverige lör 02 apr 2016)
“Toppenservice i receptionen. Vi kände oss verkligen välkomna under våra 3 nätter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Tyvärr drogs hela vistelsen ner av den...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 01 dec 2015)
“ Tyvärr drogs hela vistelsen ner av den livemusik som började spelas i Donners festlokal någon gång efter 23.00 och pågick under större delen av natten vilket innebar väldigt lite sömn. Detta gör att vi inte kan rekommendera hotellet till någon.”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Service kring frukost

Populärt val av Eva, Sverige (Sverige tor 19 nov 2015)
“Bra service i och med att vi åkte med morgonbåten och fick då komma in tidigare och ta med några smörgåsar. Lite lägre betyg på att det saknades det där lilla extra i utbudet men helt ok.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Tapas + rum

Populärt val av Susanne Hellevik, Sverige (Sverige tis 06 okt 2015)
“Otroligt bra tapas restaurang på Hotellet! Helt fantastisk och trevlig personal!!!! Vi fick först ett rum som var så otroligt litet så vi knappt kunde röra oss samtidigt i rummet, ett standardrum. Mina föräldrar som också bodde på hotellet hade också ett standardrum men det var betydligt större. Vi fick byta till ett stort och fint rum men där var det ingen dubbelsäng men det var helt ok. Detta första rum borde inte vara ett dubbelrum standart, gör om till enkelrum. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Små mangler

Populärt val av Anonym, Danmark (Danmark ons 02 sep 2015)
“En lampe kunne ikke lyse. Rester af dobbeltklæbende tape på fliser i badeværelset. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fräckt att ge oss det minsta hotellrum j...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 18 aug 2015)
“Fräckt att ge oss det minsta hotellrum jag haft i hela mitt liv!!! Och dessutom dyrt. Utsikt mot en mur! Om man bokar tidigt ska man få ett bra rum. Som tur var kunde vi uppgradera oss till ett bättre o större rum!”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Brommving

Populärt val av Brommving, Sverige (Sverige tis 04 aug 2015)
“Positivt va läget med närhet till allt! Johannes i receptionen får guldstjärna! Dåligt att boende ej får reserverade platser i/ på restaurangen. Eller möjlighet att serveras inne i restaurangen då uteserveringen var, nästan, full. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews