Viktig information gällande det nya coronaviruset covid-19, uppdaterad 6 april 2020. Läs mer här!

Viktig information gällande det nya coronaviruset covid-19, uppdaterad 6 april 2020. Läs mer här!

Donners Hotell

Adress: Donnersplats 6, 621 57 Visby  visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 88% (477 av 541 rekommenderar) (98 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(477 av 541rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Hotellstandard 4,3 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,2 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 104)

Serviceinriktad personal

Populärt val av Elvy, Sverige (Sverige sön 02 jul 2017)
“Pga problem på hotellet, fick vi en ersättningslägenhet. Den hade inte samma standard som hotellet, men var mycket rymlig och hade en fin terrass. Vid detta besök i Visby var det helt ok för oss och vi uppskattade mycket att hotellet kompenserade oss med en middag. Samtlig personal ska ha en eloge för mycket trevligt bemötande. De gjorde allt för att vi skulle trivas - trots att vi fick flytta på oss.”
Totalupplevelse 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Four stars!

Populärt val av Pat, USA (USA ons 07 jun 2017)
“Donners Hotell in Visby, Gotland was a delight! The communication with the staff was very good, especially when we had a late arrival, which fell after their service desk closed for the evening. The instructions given (by email) to get to our room was very precise, and we had no problems. Our biggest complaint, but by no means one which would preclude our staying there again, was that our room - 2-bedroom apartment actually! - was on the third floor with no elevator. So lugging suitcases and such was difficult. But the fact that we had SO much space, and only had to rent one room for 3 adults made up for the inconvenience. My only other issue, not really with the hotel but the city, was that it was a bit difficult finding one's way around all the little streets - some one way, some under construction - to find parking for the night. Again, not enough to not stay again, but lessons learned about going to a new place. Breakfast (included with the room) was typically European - buffett, with lots of choices. Most of the food was decent. Our only complaint - and not just with this hotel but ALL hotels we stayed in on this trip - is that when they prepare scrambled eggs for the breakfast, they are NOT DONE WELL ENOUGH. They use a commercial egg product which contains milk, but if not cooked through, makes it very liquid/mushy - not palatable at all. All the other food was decent and reasonably prepared. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra och okomplicerat bemötande av person...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 maj 2017)
“Bra och okomplicerat bemötande av personal.Skön säng. Saknde ac på rummet dock. Frukost: Gott och lagom. Fint bröd. Men kanske helt oerfaren personal; har aldrig sett så dåligt skurna grönsaker. Gurkan var centimetertjock och paprikanvar grovt skuren och låg framme med kärnhus och allt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Fint rum med strålande utsikt

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 maj 2017)
“Fint rum med strålande utsikt”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Varken bra eller dåligt

Populärt val av Lotta , Sverige (Sverige tis 04 apr 2017)
“Rummet var okej, saknades dock något bort eller liknande det fanns 1stol inte super städat eller standard. Frukosten var helt okej, dock var personalen lite svåra att få tag på men det läste sig. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Trevlig personal och bra läge

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 apr 2017)
“Bra standard och personal som verkligen ville hjälpa till om man frågade om något. Vi kände oss välkomna och kommer gärna tillbaka. Dessutom var det nära till allt. Både shopping och restauranger”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Inget att klaga på inget som gav det x- ...

Populärt val av Anki, Sverige (Sverige fre 16 dec 2016)
“Inget att klaga på inget som gav det x- tra plus. Dåligt påfylld tvål i badrummet, och kallt rum. Det var prisvärt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Donners hotell

Populärt val av Eva, Sverige (Sverige tis 06 dec 2016)
“Bra hotell med perfekt läge i Visby. Sköna sängar och fina rum. Frukosten var bra. Här bor vi gärna igen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Ett utmärkt Hotell!

Populärt val av Thord och Christina., Sverige (Sverige lör 03 dec 2016)
“Allt var mycket bra på hotellet, fina och mysiga rum, mycket trevlig personal, mycket bra och välsmakande frukost buffé. Jag och min fru är mycket nöjda med hotellvistelsen på Donners Hotell.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Gotland

Populärt val av Chrappe, Sverige (Sverige lör 29 okt 2016)
“Personalen va jättetrevliga bjöd på service av högsta klass, frukostbuffén har kanon.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews