Tofta Camping

Adress: Toftavägen 362, 622 66 GOTLANDS TOFTA
Område: Västra Gotland (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 79% 161 av 203 rekommenderar (45 recensioner)

Gästbetyg: 79%

(161 av 203rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Service 3,9 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,4 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Campingens standard 3,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 45)

Bättre Faciliteter

Populärt val av Emil, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Bättre toaletter som är i normal storlek i höjd. Så man slipper sitta på golvet. Bättre städning. För att vara fyrstjärnigt så höll den ej den standarden. Mera 2 stjärnigt. Duschar och toaletter måste vara lika över hela campingen. Dusch och toalett bås på ängen har passerat bäst före för länge sedan tyvärr. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 2 av 5

Campade juli 2021

Populärt val av E & I från Stockholm, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Rent och fräsch i duscharna. Det fanns personal som klippte gräset på campingtomterna när en gäst hade checkat ut, innan en ny campinggäst kom. Lite svårt att hitta till vad man ska diska. Vi fick vara kvar 3h extra då det inte var någon ny gäst som kom efter oss just den dagen. Vilket vi var tacksamma över. Perfekt att ha med våra campingcyklar i området. Duscharna var bra. Man fick betala 2 kronor för 2 min duschning. Sen var det bara att använda kortet på nytt för ytterligare 2 min osv. Vi fyllde på kortet vid ankomst och fick tillbaka det som inte hade använts. Vi har nu campat både på västkusten och på Öland tidigare år men har aldrig varit på en tystare camping, vilket uppskattades. Vi sov gott på natten. I övrigt sandstranden var helt perfekt. Mycket har förändrats sedan man var här sist för ex antal år sedan men till det bättre. Vad mer kan man önska sig på sin semester. Allt var rent och fräscht på toaletterna som förmodligen var nyrenoverade, gäller även för duscharna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

Skoj och härlig camping

Populärt val av Veronica Holmberg, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Mycket att göra både på campingen och runtomkring . Trevlig personal Bra utbud i livsen vid akuthandling ( lite dyrt) Underbar pizzeria och ställer där de sålde iskaffe och sallader mm var superb Härlig strand och om man vill betala så finns de poolområde . Mycket för barnen att göra. Enda som var lite sådär är - diskmaskinen ( vattnet var väldigt äckligt, tror inte folk brydde sig om att byta de ) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Bemötande när vi kom...vi fick inte chec...

Populärt val av Veronika Berg, Sverige (Sverige ons 28 jul 2021)
“Bemötande när vi kom...vi fick inte checka in när vi kom vid kl 10 pga att de skulle se över platserna...klippa gräs. Det köper jag. Vi parkerade vår husvagn på parkeringen..När vi kom och skulle checka in så var vår vagn blockerad av personbilar...bad gäster över dagen. Det borde finnas platser till husvagnar när man kommer med gotlandsfärgan tidigt. När vi väl får checka in så är vår plats upptagen... vi har bokat tillsammans med våra vänner och vill ha en plats nära....vi fick en plats bredvid och den var så ojämn så vi fick inte in vår vagn med vår bil... r jag ska stoppa ielkontakten i elstolpen så var proppen trasig. Vi kontaktade reception och de hade bara 2 proppar kvar till hela campingen... Städningen av duschar och toaletter var under all kritik... dåligt med papperskorgar i hela området... duscharna var dåligt med varmvatten, duschmunstycken som var trasiga....Vädret var toppen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 2 av 5

Min bokade platts var upptagen. fick stå...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Min bokade platts var upptagen. fick stå ”tillfälligt” under hela min vistelse på annan platts o kunde inte sätta upp förtält eller nått. Var o pratade med receptionen 5 gånger o fick bara nya lov ord varje gång. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Service 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5
Campingens standard 1 av 5

Dåligt att inte komma in på campingen vi...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Dåligt att inte komma in på campingen vid sen ankomst. Behöva lösa parkerings biljetter mitt i natten för väntan att åka in! Fick till och med p böter! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Fin strand men resten av campingen var n...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 23 jul 2021)
“Fin strand men resten av campingen var nedgången. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 1 av 5

Bra, men går att fötbättra

Ej rekommenderad av Familjen Karlsson , Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Bodde på ängen och den var väldigt gropig och väldigt högt och oklippt gräs. Duschar och disk saknade ofta varmvatten. Vi anlände lite tidigare en incheckningen var och frågade om vår plats var tom, fick då ett väldigt dåligt bemötande med att jag hinner inte kolla det för jag slutar om 30 minuter och era papper ligger utanför i lådan kl 14. När vi väl fick komma in var vår plats upptagen av någon annan som fått lov att byta plats. Detta ställde till med ännu längre väntan att komma på plats. Detta fick vi dock kompensation för. Stranden var fantastiskt på alla sätt och vis och poolen var okej. En nackdel var att dusch och toalett var i olika byggnader en bit ifrån varandra. Väldigt tyst och lugn camping kvälls och nattetid. Ett stort plus till Carolina i receptionen för trevligt och bemötande och service. 🤗”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 2 av 5

Klagomål

Ej rekommenderad av Sylvia , Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Otroligt dålig mark att parkera husvagnen på, ojämnt stora vallar. Skitiga duschar, wc. Dåligt med varmvatten, kort tid på korten ej 2 min. Det finns för lite soptunnor både nede vid stranden och campingen. Finns inga solstolar eller badutrustning att hyra. Urplockad livsmedelsbutik. Ingen info om bussförbindelse till tex Visby. Lite reklam vad som finns att göra på Gotland. Jag har tidigare varit på ön och semestra och jag älskar Gotland., men jag blev väldigt besviken på Tofta camping. Stranden är underbar och roligt med Padel. Men riktigt dålig standard på campingen tyvärr ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 2 av 5

Flertalet trasiga toaletter, ständig avs...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Flertalet trasiga toaletter, ständig avsaknad av toapapper, trasiga handtorkar samt avsaknad av pappershanddukar på toaletterna. Städpersonal som lyste med sin frånvaro och vi lever mitt under en pandemi?!?!”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 2 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews