Hejdebo Vandrarhem

Adress: Hejde Vandrarhem 609 , 623 75 Klintehamn  visa karta
Område: Östra och mellersta Gotland
Gästbetyg: 88% (84 av 95 rekommenderar) (33 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(84 av 95rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Vandrarhemsstandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 33)

Hejdebo v 28

Populärt val av Sara, Sverige (Sverige sön 14 jul 2013)
“Bra läge ganska i mitten av ön. Trevligt och hemlikt. Bra tillmötesgående ägare. Vårt rum var litet men funkade bra, vi var inte på rummet mycket utan mest ute och reste på ön. Bra med trädgård, stolar, hängmattor mm. Trevligt inrett inomhus. Ordningen i köket fungerade bra. Bra med sophantering och miljötänk. Toaletten på översta våningen närmast vårt rum inte renoverad. Gick inte att stänga till kranen riktigt, det rann lite i handfatet och i toalettstolen. Övriga toaletter var bra. Duschar ok, det var sällan kö. .”
Hejdebo Vandrarhem svarar (mån 15 jul 2013)
Hej Sara, Tack för din recension. Det var kul att Ni uppskattade vad vi gjort med Hejdebo. Vi arbetar ständigt med att fixa till hela vandrarhemmet och i nästa steg kommer toan på övervåningen att renoveras. Ni är så välkomna tillbaks! MVH /Anders & Kerstin Hejdebo
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hejdebo är ett jättefint vandrarhem. Det...

Populärt val av Charlotte Spångberg, Sverige (Sverige ons 03 jul 2013)
“Hejdebo är ett jättefint vandrarhem. Det är ordning och reda, och rent och fint. Hög mysfaktor och gott fika. Jättegott kaffe! Vi återkommer!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig vistelse! Härlig miljö oc...

Populärt val av Pernilla , Sverige (Sverige tis 02 jul 2013)
“Mycket trevlig vistelse! Härlig miljö och mysig trädgård!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt pensionat med trevlig lantlig touch

Populärt val av Christian Nielsen, Sverige (Sverige tor 27 jun 2013)
“I en byggnad som tidigare varit skola hittar du ett trevligt vandrarhem/pensionat. Välutrustat med både wifi, tv och tvspel om det är dåligt väder. Är det fint väder så finns en härlig trädgård att vara i. Mycket trevligt bemötande av ägarparet. Pensionatet ligger en bit söderut från Visby, närmare bestämt utanför Klintehamn. En bit att köra således. Sammanfattningsvis mycket mysigt och trevligt! Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett vandrarhemsparadis!

Populärt val av Jenny, Sverige (Sverige tis 11 jun 2013)
“Av en slump hamnade vi på Hejdebo. Och vilket fantastiskt ställe! Ljuvlig trädgård som vi tillbringade timmar i. Roliga aktiviteter för barnen, supertrevligt värdfolk och precis mittemot den vackra Hejde kyrka. Hade fina utflykter på Gotland men längtade till vårt fina vandrarhem varje eftermiddag. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En lugn oas

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 04 apr 2013)
“Jag har bott på Hejdebo Pensionat och Vandrarhem i Hejde och det vill jag varmt rekommendera fler att göra!!! Härlig atmosfär som värdparet Kerstin och Anders Ödman byggt upp tillsammans. Jag fick ett varmt och trevligt bemötande och har sovit så gott och ätit en fantastisk frukost med hembakt bröd, ost, ägg.....ja, allt vad jag behövde. Man behöver inte äta ute....här är det bara att beställa en god lunch eller middag. Allt smakar förträffligt! Dessutom kan man köpa hembakta bullar eller en god limepaj med glass och grädde. Gott efter en långpromenad i solen!! Vill man sköta matlagningen själv så finns det ett stort kök och matsal. Hälsningar Ann Johnson ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

prisvärt i skön miljö

Populärt val av Christian, Sverige (Sverige ons 05 sep 2012)
“Vi var nöjda med kost och logi och för vårt behov var läget perfekt. Hade gärna utforskat vandrarhemmets tekniska resurser och utrustning mer, kanske nästa gång. Det var upplevdes något sparsamt med toalettresurserna, men det fungerade bra i realiteten. Alla utrymmen kändes fräscha och miljön var trevlig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rekommenderas

Populärt val av Ylva, Sverige (Sverige tis 28 aug 2012)
“Mycket hemtrevligt och fint ställe. Frukosten med hembakat bröd och hemlagad marmelad rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt och härlig trädgård

Populärt val av En som kommer tillbaka, Sverige (Sverige tis 07 aug 2012)
“Ett lugnt och skönt ställe med härlig trädgård där man kan slappa i hängmattan och äta middag i det fina växthuset. Ljust rum med skön säng. Stort plus för den goda frukosten med nybakt bröd. Helt enkelt ett bra ställe att utgå ifrån när man vill upptäcka ön :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utmärkt service på mysigt vandrarhem.

Populärt val av Malotte & familj, Sverige (Sverige mån 06 aug 2012)
“Vi hade 4 utmärkta dagar på Hejdebo vandrarhem. 6-bäddsrummet vi hade var rymligt med adekvat möblering. Det gemensamma köket var välutrustat och badrummen luftiga och fräscha. Mest tid tillbringade vi dock i den fina trädgården och det mysiga kombinerade kafét/allrummet. Framför allt är vi dock mycket nöjda med den utmärkta servicen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews