Hejdebo Vandrarhem

Adress: Hejde Vandrarhem 609 , 623 75 Klintehamn  visa karta
Område: Östra och mellersta Gotland
Gästbetyg: 88% (84 av 95 rekommenderar) (33 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(84 av 95rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Vandrarhemsstandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 33)

Hemtrevligt nästan hotell

Populärt val av Mari och Patrik, Sverige (Sverige tis 29 jul 2014)
“Vi fick ett mycket trevligt bemötande trots strul med dubbelbokning. Världen lyckades lösa övernattning åt oss trots detta. Skulle gärna återkomma utan bokningsstrul.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kanonbra bemötande av ägarna och en unde...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 25 sep 2013)
“Kanonbra bemötande av ägarna och en underbar kväll i spabadet! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lyxigt vandrarhem med personlig touch

Populärt val av Miablomman, Sverige (Sverige fre 16 aug 2013)
“Efter tre nätter på Hejdebo vandrarhem kan vi verkligen rekommendera detta vandrarhem till alla våra vänner (något som vi faktiskt redan har börjat med...). Vandrarhemsparet har verkligen lyckats med att få vandrarhemmet till en mysig plats. Det känns nästan som att vara hemma hos dem. Allt känns personligt och genomtänkt. Man har lyckats bevara den gamla skolan på ett fint sätt. Gästernas kök är det mest välutrustade vandrarhemskök vi någonsin stött på. Här finns allt från slickepott till diskmaskin. Ett plus också för den genomtänkta återvinningen i köket. På baksidan av skolhuset/vandrarhemmet finns en fantastisk trädgård med gott om trädgårdsmöbler, studsmatta och sandlåda. Det är bara att öppna dörren och släppa ut barnen. Och är vädret lite sämre finns det både tv och lekhörna för de små att roa sig med medan föräldrarna fixar maten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi kände oss välkommna !

Populärt val av Ingrid & Ralf Halmstad, Sverige (Sverige tis 13 aug 2013)
“Vandrarhemmet utmärkte sig pga de ljusa lokalerna, personligt inredda, samt en hängiven trevlig värdinna med personal som hela tiden samspråkade med gästernaoch såg till deras trivsel.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra organisation

Populärt val av My, Sverige (Sverige sön 11 aug 2013)
“Vår upplevelse av vandrarhemmet är att allt var bra organiserat och välordnat. Snyggt och trevligt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt

Populärt val av Lena, Sverige (Sverige lör 10 aug 2013)
“Trevligt vandrarhem men det skulle behövas en till spis och diskho när det är många boende. Fin och trevlig trädgård. Kyrkklockan kl 7 var vi inte förtjusta i men det går kanske inte at göra så mkt åt.”
Hejdebo Vandrarhem svarar (tis 21 apr 2015)
Det gick faktiskt att ändra på, det tog dock lite tid. Kyrkklockan ringer inte längre kl 07.00 vilket vi är mycket glada att meddela!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hejdebo

Populärt val av Caros, Sverige (Sverige lör 10 aug 2013)
“Myckrt trevligt pensionat. Ett stort hus som har varit skola tidigare. Stor trädgård med möjlighet att umgås, spela kubb, grilla, bada i tunna och barnen kunde hoppa studsmatta. Frukost kunde beställas eller så kunde man laga sin egen mat i köket och äta ute i trädgården eller i matsalen. Rummet var stort , en tidigare slöjdsal. Vi var 6 stycken och fick plats gott och väl. Rent och snyggt med en lantlig charm.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hemma-känsla i mysig bygd

Populärt val av Marianne & Robert, Sverige (Sverige tor 01 aug 2013)
“Vi tillbringade 4 nätter på trevliga Hejdebo och hade en härlig vistelse. Allt från det trevliga bemötandet av värdparet som fick oss att känna oss hemma direkt till den underbara trädgården var jättebra. Lugnt och fridfullt trots fullbokat mitt i högsäsong kändes det nästan som att vi hade vårt eget stora fina hus när vi åt frukost eller grillade i trädgården. Det finns massa saker att låna för aktiviteter och läget tyckte vi var jättebra med nära till mycket. Vi har bara gott att säga om Hejdebo och kommer gärna tillbaka nästa gång vi är på Gotland. Sköna katt-senioren Elvis var ett extra plus för oss storstadsbor som längtar efter egen katt :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra med wifi, enorm Tv i samlingsrummet,...

Populärt val av Anna, Sverige (Sverige mån 29 jul 2013)
“Bra med wifi, enorm Tv i samlingsrummet, hängmattor, god frukost och bra möjlighet att göra egen mat. Den nya ägaren har verkligen satsat på nya teknikprylar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Som i skolan...

Populärt val av Lentay, Sverige (Sverige sön 28 jul 2013)
“Det kändes som att komma tillbaka till min skoltid. Även om det ska renoveras mer hoppas jag att sådant som de gamla träbänkarna I omklädningsrummet och andra detaljer sparas. Det till och med doftar lågstadiet....Fantastiskt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews