Frejs Magasin • Pensionat

Adress: Storvägen 53, 620 16 Ljugarn
Område: Östra och mellersta Gotland (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 77% 78 av 101 rekommenderar (17 recensioner)

Gästbetyg: 77%

(78 av 101rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Service 3,9 av 5
Rumsfaciliteter 3,4 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Pensionatstandard 3,7 av 5
Frukost 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Jag sov riktigt gott på Lövängens pensio...

Populärt val av Annette, Sverige (Sverige sön 18 jul 2021)
“Jag sov riktigt gott på Lövängens pensionat men stördes av hög musik/sång från tapasrestaurangen nedanför mitt fönster som höll igång till närmare 01 ibland. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Pensionatstandard 4 av 5
Frukost 4 av 5

Mysigt pensionat i något sliten miljö

Ej rekommenderad av Bam, Sverige (Sverige lör 10 jul 2021)
“Bodde på Lövängen pensionat en natt i början av juli 2021. Till att börja med var läget suveränt: nära stranden, restauranger, mataffär och busshållplats. Pensionatet ligger i en fin och lummig. Servicen var också bra. Vi var lite tidiga men kunde checka in trots att klockan inte var 15 eftersom rummet var redo. Det var väldigt uppskattat av två stycken som kom från en tredagars vandring på Östkustleden. Rummet var väldigt rent och likaså det delade badrummet som låg i korridoren. Även om man delar dusch och badrum med de andra gästerna fanns det ett handfat i rummet. Inredningen och utemiljön var lite sliten och fönsterna ganska risiga. När jag skulle öppna det ena kändes det som att det var på väg att ramla av. Trots behovet av en uppfräschning och renovering var det ett mysigt ställe. Aningen dyrt för det man fick men antar att det har att göra med högsäsong. Utöver den slitna miljön är det enda jag har synpunkter på är att jag saknade information om att det gick inte bara en utan flera lösa hundar på pensionatsområdet. Det var dels en i receptionsdelen och dels på väg till rummet gick man förbi en bostad där två hundar gick omkring. Även om de är hur snälla och gulliga som helst så hade jag som är hundrädd uppskattat om den informationen fanns i beskrivningen av pensionatet. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Pensionatstandard 2 av 5
Frukost 4 av 5

Trevligt pensionat nära vattnet

Populärt val av Daniel, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Rum med enkelsängar. Mycket lyhört och enkel standard. Bra frukost i mysig miljö med trevlig personal. Pensionatet ligger bra till, men en får vara beredd att promenera några hundra meter åt "fel" håll för att komma till receptionen där frukosten serveras.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Pensionatstandard 4 av 5
Frukost 5 av 5

Prisvärt

Populärt val av Tomas, Sverige (Sverige sön 08 jul 2018)
“I stort sett nöjd med all. Toalett och dusch i korridoren var väl ingen höjdare men ok. Ingen städning på rummet de fyra dagar vi bodde där.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Pensionatstandard 4 av 5
Frukost 4 av 5

Helt ok

Ej rekommenderad av Gäster, Sverige (Sverige tis 05 sep 2017)
“Helt ok pensionat. Rummet var rent, så även badrummet i korridoren. Inget speciellt vad det gäller inredning eller faciliteter, men sängarna var bekväma. Bra läge i Ljugarn, nära stranden. Den lilla promenaden till frukosten var trevlig. Bra och hederlig frukost, inget fancy men allt var gott och fräscht. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Pensionatstandard 3 av 5
Frukost 5 av 5

En pärla på Gotland

Populärt val av Agneta L, Sverige (Sverige lör 15 jul 2017)
“Mycket prisvärt och mysigt boende i Ljugarn! Missa inte att äta på restaurang Pighuset - supergoda tapas o trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Pensionatstandard 5 av 5
Frukost 5 av 5

gammaldags pensionat

Populärt val av bnn, Sverige (Sverige lör 08 jul 2017)
“enkel standard men trevligt. Fin trädgård.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 5 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Pensionatstandard 2 av 5
Frukost 4 av 5

Lövängen

Populärt val av Ingrid, Sverige (Sverige tor 21 jul 2016)
“Trevlig personal. Rent o fint. God frukost. Superfin miljö. Lugnt och skönt i fina ljugarn. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Pensionatstandard 5 av 5
Frukost 5 av 5

En pärla värd att upptäcka

Populärt val av Agneta L, Sverige (Sverige mån 18 jul 2016)
“Gemytligt och ombonat pensionat på den gotländska landsbygden. Togs väl omhand vid ankomst och fick genast tips om närmaste affär, vacker strandpromenad och fyra restauranger. Den ena, restaurang Pighuset, är värd många guldstjärnor! Enormt goda tapas och fantastisk och personlig service! Vi kommer gärna tillbaka!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Pensionatstandard 5 av 5
Frukost 5 av 5

Incheckning

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 18 aug 2015)
“Strulig incheckning. Pensionatägaren var aldrig på plats och flera sällskap fick vänta och ringa flera samtal för att tillslut få sina rum.”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 1 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Pensionatstandard 4 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2021-11-24 17:25:55, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews