Pensionat Lövängen • Stugor

Adress: Louise Sparresväg, 62016 Ljugarn
Område: Östra Gotland (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 71 av 83 rekommenderar (18 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(71 av 83 rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Stugstandard 3,8 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,7 av 5
Städning vid ankomst 3,7 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 18)

Det var jätte bra plats,nära stranden oc...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 10 aug 2023)
“Det var jätte bra plats,nära stranden och nära naturen och några fina restauranger ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbara dagar på Gotland

Populärt val av Tessan, Sverige (Sverige tor 07 jul 2022)
“Jag och mina döttrar, 16 och 14 år gamla besökte Gotland den 30/6-5/7-2022. Vi valde att köra bil från Malmö för att sedan ta båten från Oskarshamn. Vi bodde på pensionat Lövången i Ljugarn. Jösses! Ljugarn är underbart mysigt med otroligt mysiga restauranger med fantastisk mat. Stugan var perfekt för oss tre, lagom stor och hade ett fint badrum. Ett stort plus var att det fanns uteplats på två ställen. Vi hittade på väldigt mycket under våra dagar på Gotland så vi var inte i stugan så mycket men när vi väl var där trivdes vi oerhört. Vi kommer garanterat komma tillbaka till Gotland igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Pensionat Lövängen, Strandstugan.

Populärt val av Berndt Liefeldt, Sverige (Sverige tis 14 jun 2022)
“Trivsam stuga med fritt läge. Välutrustad, ren och snygg. Nära till stranden och till affär och restauranger. Niohåls golfbana i närheten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 0 av 0
Faciliteter (kök, dusch etc) 0 av 0
Städning vid ankomst 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Dåligt utbud med tv-kanaler, ( tre kanal...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 08 jul 2018)
“Dåligt utbud med tv-kanaler, ( tre kanaler fungerade i vår stuga) Frysfacket i kylskåpet fungerade dåligt, varorna blev inte frysta. I övrigt härligt område med fina grönytor Bra med utrymme mellan stugorna. Nära till allt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Elinstugan

Populärt val av Ulrika, Sverige (Sverige fre 11 aug 2017)
“Trevligt med eldstad installerad i Elinstugan men nu är det hög tid att renovera badrummet. Det luktar inte så bra därinne. Kanske täcken och kuddar kan bytas ut också. Dessutom måste kyl och frys frostas av för det är is inne i själva kyldelen. Annars tycker vi läget är toppen och stugan mysig för övrigt. Det var inte bra städat alls men det löste vi genom att komma överens om att vi slapp ta golven när vi städade vid avfärd. Kommer gärna tillbaka men som sagt - badrummet och kyl/frys! M v h Ulrika”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 0 av 0
Städning vid ankomst 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

tilläg tii standard

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 jul 2017)
“Det mesta var till belåtenhet men toa och dusch mycket liten yta, svårt att använda. Frysfacket på kylskåpet dåligt, spisen i behov av byte.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra stuga med fin altan

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 aug 2016)
“En bra stuga med ett bra utrustat kök, en altan med markis, fin grill att låna. Bra med lekplats, nära till matbutik, stranden och restauranger. Rörelse och liv omkring men ändå lugnt och tryggt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Saknade viss köksutrustning ,men det kom...

Populärt val av Lelle, Sverige (Sverige tis 11 aug 2015)
“Saknade viss köksutrustning ,men det kompletterade vi på loppiset strax bredvid för en spottstyver...så nu finnes det äggkoppar mm i stugan. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fräsch och charmig stuga i badortsidyll

Populärt val av Åsa S, Sverige (Sverige tis 30 jun 2015)
“Relativt nybyggd och fräsch stuga som har allt man behöver inkl härlig veranda med uteplats att ära middag på i kvällssolen. Stor och lekvänlig gräsmatta mellan stugorna och stora härliga träd som ger skön skugga varma dagar. Kort promenad till fantastisk strand. Bageriet där man varje morgon kan köpa färska frallor ligger precis om hörnet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning vid ankomst 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Cabin Häggen 1

Populärt val av Anonym, Finland (Finland tor 17 jul 2014)
“Overall the cabin Häggen 1 was ok and there wasn't any major problems. Anyhow, few smaller things could have made our stay more pleasant. What we missed in the cabin was a sofa. Watching TV on kitchen chairs was not very comfortable. With a better design of the lay-out, there would have been room for a small sofa. Last days of our stay were quite rainy and dark, so we had to stay in the cabin more than we expected to, so sofa would have been nice. Cleaning on arrival was ok, except the coffee maker that needed a real cleaning before it could be used. Also there were couple of plates on the cupboard that were dirty. And the bedroom walls downstairs need to be cleaned, there are some weird spots on the walls.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning vid ankomst 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2023-11-16 13:43:31, Host: cbonline05, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews