Clarion Hotel Wisby

Adress: Strandgatan 6, 621 24 VISBY  visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 98% (437 av 447 rekommenderar) (48 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(437 av 447rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Hotellstandard 4,6 av 5
Rumsfaciliteter 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Service 4,4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 48)

Bara någrasaker...

Populärt val av Glad iallafall :), Sverige (Sverige fre 30 dec 2016)
“Bokade ett enkelrum med en säng som skulle vara 140 stod det, den var 90 ! Varför skriva att den ska vara 140 när den inte kommer vara det? Möbleringen.... Kanske låter konstigt men lyssna nu, man kunde inte sitta i fotöljen för att se tv:n, sängen stod och fel håll för att kunna ligga i den och kolla..... Kanske låter futtigt, men varför inte ställa den åt andra hållet direkt ? Nu "kunde" man bara sitta vid skrivbordet och kolla.... Inget vägguttag vid sängen som man kunde ladda mobilen..... Bara ett under/bakom sängen som man inte nådde, sen det andra funkade bara om taklampan var tänd. Så telefonen fick ligga i andra ändan av rummet på skrivbordet för laddning. Stora kuddar är skönt..... Men inte för oss som inte gillar det, borde finnas alternativ till dom där containerstora kuddarna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Personalen och upplevelsen

Populärt val av Tulo, Sverige (Sverige ons 28 dec 2016)
“Suverän personal ! Spa-upplevelsen är unik och helt fantastisk !”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Eksklusivt hotell i Visby

Populärt val av Nils Thomas, Norge (Norge mån 12 dec 2016)
“Min bror og jeg tok en kortvarig førjulstur til Stockholm og Visby. Clarion Hotel Wisby var elegant og konfortabelt, og svarte på alle måter til våre forventninger. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Här saknas ingenting!!

Populärt val av Syster Yster, Sverige (Sverige tis 29 nov 2016)
“Makalös miljö med serviceinriktad personal, sköna sängar, tysta rum och grym frukost!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Nöjestur till Gotland

Populärt val av Benny, Sverige (Sverige fre 24 jun 2016)
“Det är som att komma utomlands fast det är i Sverige annorlunda mot vad man är van vid att se när man reser runt om i Sverige .Men man kommer gärna tillbaks till Gotland igen för att det är trevligt, avkopplandet och lätt att resa runt om man har en egen bil.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

mycket bra

Populärt val av Jittima, Sverige (Sverige tis 14 jun 2016)
“mycket bra resa, kommer boka mera resa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Frukost

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 25 maj 2016)
“I förhållande till miljön och även i övrigt så var frukostens innehåll samt placering i rummet ej så bra. Låg standard på varor..är på Gotland?..för det priset på boendet m frukost så borde det kunna vara mer lokalproducerat.Tex bröd,ost,honung,pålägg osv? Ang.placering av frukost så blev det trångt och svårt m framkomlighet redan vid ett 10 tal gäster. Ev se över sakernas placering i rummet samt i vilken ordning de kommer i.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 2 av 5

Dyrt i spa

Populärt val av Farmor, Sverige (Sverige tis 24 maj 2016)
“Jag förstod inte att det kostade att gå ner till pool och bastu. Reste med en 8-åring och vi hade sett fram mot det. Fick sedan höra att det var gratis mellan 6-9 på morgonen. Priser och villkor kunde framgå av hotellets broschyr.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bsra ett minus med hotellet .Långt från ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 maj 2016)
“Bsra ett minus med hotellet .Långt från A-huset till en uteplats .Det fanns 1 men var stängd eller kanske bara öppen för konferensgäster ? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Parkering

Populärt val av Per Floden, Sverige (Sverige mån 29 jun 2015)
“Saknade information om att parkering ej var möjligt. Svårt med parkering i närområdet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews