Clarion Hotel Wisby

Adress: Strandgatan 6, 621 24 VISBY  visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 98% (437 av 447 rekommenderar) (48 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(437 av 447rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Hotellstandard 4,6 av 5
Rumsfaciliteter 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Service 4,4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 48)

Den historiska miljön

Populärt val av LeffeÖ, Sverige (Sverige sön 10 dec 2017)
“Är fantastisk. Lobbyn/receptionen tar priset. Baren kommer endast en noslängd efter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 3 av 5
Frukost 5 av 5

Hög klass med mindre dimensioneringsproblem

Populärt val av Leo, Sverige (Sverige ons 06 dec 2017)
“Clarion Hotell Visby är ett högklassigt hotell i bästa läge. Standard på rummet och frukostbuffé lämnar inget övrigt att önska. Det gör sig dock bäst när det inte är helt fullbelagt, ty i dessa fall märks att hotellets övriga faciliteter inte är helt dimensionerade efter antalet rum. I vårt fall yttrade detta sig genom att det var svårt att få plats vid frukosten (vi testade två olika tider de två morgnarna vi hade frukost utan större skillnad) och att hotellets relax-del inte var tillgänglig när vi ville besöka den. Till restaurangen vägg i vägg (Kitchen and Table) hade vi som tur var bokat bord i förväg. Den höll också mycket hög klass. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Hotell

Populärt val av Pensionär 2017, Sverige (Sverige tis 21 nov 2017)
“Mycket trevligt hotell med utmärkt läge. Personalen mycket trevlig och hjälpsam.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Allt var supertrevligt, men frukosten va...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 okt 2017)
“Allt var supertrevligt, men frukosten var väldigt rörig och inte så bra service. Verkade vara lite personal just kring frukosten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Mycket bra val av hotell. Ett modernt ho...

Populärt val av Elin, Sverige (Sverige tor 21 sep 2017)
“Mycket bra val av hotell. Ett modernt hotell mitt i Visby med historia. Gammalt och nytt på samma gång. Spa delen, baren och loungen var väldigt trevligt. Fina rum. Läget är också mycket bra. Det hade varit bra om hotellgästerna fick tillgång till poolen och spa avdelningen fler timmar. Det vore även trevligt om man bjöd på kafffe och te i loungen eller på hotellrummet. Tack för en fin vistelse! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Efter incheckning borde man kunna använd...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 jun 2017)
“Efter incheckning borde man kunna använda ytterdörrar närmast rummet som kan ligga en bra bit från receptionen. Önskar kokta -ej rökta, sotade, salta- charkprodukter och mer lagrade ostar som komplement till rätt furstligt frukostbord i övrigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Hotell med Härlig atmosfär

Populärt val av Livide, Sverige (Sverige ons 26 apr 2017)
“Ett charmigt hotell med härlig atmosfär, avkopplande SPA avdelning, olika happinings, serviceinriktad personal. Rent och snyggt. God frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra service.

Populärt val av Håkan, Sverige (Sverige ons 11 jan 2017)
“Ett stort plus till den trevliga personalen på Visby hotell.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Nyårs-bröllops Helg

Populärt val av Ragdoll, Sverige (Sverige mån 09 jan 2017)
“Allt bra på mysigt hotell som ligger mycket centralt från båtarna o centralt innanför murarna. Enda missnöjet va den försenade förbeställda taxin (av hotellet beställt) så Vi kom för sent ca 10min till Vår vigsel ute i Visrum men va ju taxichaufförens fel. (Lite sura bartenders i baren sent eller tidigt på den nya dagen 2017.) Jättemysigt o fint bad i källaren allt rent o snyggt, Oss passade det bra med 40 min bad innan frukost men kanske skulle önska fler gratis-tider för boende hotellgäster. Mycket trevlig reception-personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket trevligt hotell

Populärt val av Örnen , Sverige (Sverige ons 04 jan 2017)
“Först när man ser hotellet utifrån, så blir det spännande. Det är så läcker byggnad. Likaså när man kommer in i receptionen och i baren möts man av vackra lokaler och värme. Vi sov fantastiskt gott i Jättesköna sängar. Ja hela rummet va fint och modernt. Det enda vi saknade var vattenkokare the kaffe på rummet. Frukosten var god med mycket att välja på. Vi är så nöjda med våra tre nätter och med Cotton club som skålade in nyåret ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews