Clarion Hotel Wisby

Adress: Strandgatan 6, 621 24 VISBY
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 532 av 558 rekommenderar (61 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(532 av 558rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Hotellstandard 4,5 av 5
Rumsfaciliteter 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 61)

Förstklassig vistelse!

Populärt val av Mattias , Sverige (Sverige fre 09 jul 2021)
“Hög mysfaktor, bra service, trevlig personal och generös frukost! Allt jag önskar för en trevlig hotellvistelse!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hej, ett trevligt o charmigt hotell, med...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 jul 2021)
“Hej, ett trevligt o charmigt hotell, med ett toppenläge. Oengagerad personal, stökigt vid frukosten, dåligt bortplock av disk, fåglar på borden....”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 2 av 5
Frukost 3 av 5

Avkoppling på riktigt

Populärt val av stewes, Sverige (Sverige ons 27 jan 2021)
“Avslappnande miljö i en vacker världsarvs stad. Klassiskt hotell i centrala innerstaden med inredningsklass utöver det vanliga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Service 0 av 0
Frukost 0 av 0

Hotell

Populärt val av Eva, Sverige (Sverige tis 17 nov 2020)
“Ett fantastiskt hotell med god service. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bemötande

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 nov 2020)
“Vi har bott på hotellet vid ett flertal tillfällen. Upplevde så här i covid-19 tider inte samma fina bemötande som tidigare. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Helt ok!

Populärt val av Elias, Sverige (Sverige fre 30 okt 2020)
“Vattnet rann undan dåligt i duschen och därmed blev hela badrummet blött. Men det fanns en smakfull raka att dra undan vattnet med. En silverfisk här och där och konstiga kuddar. Men det var ett intressant bygge så det kändes inte så fyrkantigt och tråkigt som många moderna hotell. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Snyggt och mysigt hotell

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 okt 2020)
“Snyggt och mysigt hotell”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Läslampor

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 okt 2020)
“Lite hårda sängar och framför allt saknade vi läsljus i soffhörnan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Dålig info.

Ej rekommenderad av Ronny , Sverige (Sverige tor 08 okt 2020)
“Hotell har en pool men kostar pengar. Rummet har en mini bar, men den var tomt. Man skulle vara ute ur rummet kl.11, ville stanna 1 timme extra skulle då Kosta 100 kr i timmen. Inget av detta står i hotell beskrivningen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 2 av 5
Frukost 5 av 5

inte nöjd

Ej rekommenderad av Putte, Sverige (Sverige tis 06 okt 2020)
“Vid ankomst sent till hotellet fans ingen bokning registrerade. Personal frågade om jag var på rätt hotell! Missade städning på rummet trots tillsägelse flera gånger. Det var trångt vid frukosten. Vi åt innan kl 8 men det gick inte att ta om mat för det var kaos runt maten. Allt för många och det gick inte att hålla avstånd. Vi bokade spa där det skulle vara max 10 personer. Vi var minst 15 där samtidigt, det gick inte att hålla avstånd i varken bassäng eller i bastu. Trots tillsägelse fick vi ingen kompensation. Lång väntan på service både i lobby och bar. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 2 av 5
Frukost 2 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews