Hotell S:t Clemens

Adress: Smedjegatan 3, 621 55 Visby  visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 97% (202 av 208 rekommenderar) (39 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(202 av 208rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Hotellstandard 4,6 av 5
Rumsfaciliteter 4,4 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Service 4,8 av 5
Frukost 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-39 av 39)

Good hotel for a short stay

Populärt val av Senior couple, Japan (Japan fre 23 aug 2013)
“It is not easy to find the hotel. We walked from the port but the road near the hotel is too much complicated. Good environment with good service. Room is too small but it is acceptable for one night accommodation. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Mysigt boende i fin miljö

Populärt val av Hans & Mona, Sverige (Sverige lör 20 jul 2013)
“Mysigt litet hotell med nyrenoverat rum och matsal i en oslagbar miljö. God frukost och positiv personal. Parkering finns vid hotellet (om man bokar) vilket är ett plus. En "egen" ruin med yoga är lite ovanligt...”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket trevlig personal på hotellet - al...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 maj 2013)
“Mycket trevlig personal på hotellet - allt fungerade väldigt bra. Hotell S.T Clemens mycket prisvärt och centralt beläget”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevligt litet hotell

Populärt val av Anna, Sverige (Sverige tis 19 feb 2013)
“Trevligt litet hotell med fina men små rum. Störande trafik utåt gatan. Be om rum på gården. Mycket trevlig personal och bra service. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Fantastisk personal!!

Populärt val av Elin, Sverige (Sverige tis 29 jan 2013)
“Fantastisk personal!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hyggelig

Populärt val av Astri, Norge (Norge fre 12 okt 2012)
“Svært hyggelig og sjarmerende hotell, sentralt i Visby”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Litet müsigt hotell, - litet rum men fun...

Populärt val av Frode, Danmark (Danmark tis 28 aug 2012)
“Litet müsigt hotell, - litet rum men fungerar bra. Mycket fin service.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fantastiskt

Populärt val av evafriskis, Sverige (Sverige tor 12 jul 2012)
“Helt underbart och trevligt hotell. Vacker innergård som man kan sitta och äta frukost i. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Om jag åker till gotland igen kommer jag att välja detta trevliga hotellet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Fantastiskt och genuint boende

Populärt val av Miranda, Sverige (Sverige tis 06 dec 2011)
“Fantastiskt och genuint boende i mitten av Visby. Att ha S:t Clemens kyrka så nära gav känslan av att resa tillbaka till medeltiden och fantisera om svunna tider. Nära till allt, med en fantastisk julstämning när vi besökte Visby i December. Jag hoppas att jag kommer att få återkomma. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Service 0 av 0
Frukost 0 av 0

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-02-17 17:49:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews