Hotell S:t Clemens

Adress: Smedjegatan 3, 621 55 Visby
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 221 av 227 rekommenderar (46 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(221 av 227rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Hotellstandard 4,6 av 5
Rumsfaciliteter 4,4 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Service 4,8 av 5
Frukost 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 46)

Bra läge

Populärt val av Susanne, Sverige (Sverige tis 15 jun 2021)
“Charmigt mysigt hotell och jättetrevlig personal! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Super! Ett av de trevligaste hotell jag ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige fre 28 maj 2021)
“Super! Ett av de trevligaste hotell jag någonsin bott på,”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Min lyxigaste resa

Populärt val av Lina Bæckström , Sverige (Sverige fre 28 maj 2021)
“S:t Clemens hotell och personal är fantastiska! Hotellet ligger mitt i stan men är ändå så lugnt och skönt. Det är nära till allt, ruiner, domkyrkan, stora torget, botaniska trädgården, restauranger... Frukosten var den godaste hotellfrukost jag någonsin ätit och det skadade inte att ha utsikt mot domkyrkan under måltiderna. Miljöerna på hotellet är exklusiva, vackert inredda med historiens vingslag runt varje hörn. Det finns en riktig kyrkoruin på fastigheten, verkligen unikt. Känslan på hotellet är luxuös och samtidigt familjär. Det står iordninggjort i receptionen så du kan ta en kopp te på kvällen när du kommer hem. Har du ingen dyna på utebänken kommer någon i personalen och ger dig en. Det är den där extra vänligheten i bemötandet som gör att man känner sig som hemma och riktigt bortskämd på samma gång. Suverän upplevelse!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotel St Clemens

Populärt val av Eva Kjell, Sverige (Sverige tor 06 maj 2021)
“Familjärt hotell med serviceminded personal, fräscha rum och en god frukostbuffé. Det är beläget vid St Clemens ruin, så det är bara att gå trappan rätt in i den historiska miljön. Det finns bin uppe i ruinen, och hotellet serverar den honungen till the vid buffén. Honungen har en mörk karaktär och är lite grynig till konsistensen. Ägarna har dessutom skapat ett the med Kränku speciellt med tanke på oss gäster. Det smakade gott. Det finns en soffa utanför receptionen med filt. Där satt jag och lyssnade på fågelkvitter. Jag hyrde en cykel via hotellet och det var skönt att slippa gå till cykeluthyrningen. Jag vill varmt rekommendera hotellet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Personlig pärla

Populärt val av Thomas Grundin, Sverige (Sverige lör 12 dec 2020)
“S:t Clemens präglas av vänlig omsorg och är nog det mest personliga av Visbyhotell. Frukosten utmärkt och vi fick bra tips både om vinter-Visby och inför vår lilla utfärd på ön. En spännande granne, Clemens' egna kyrkomur inne i vårt rum var en extra bonus. Sammantaget en favorit vi definitivt vill återkomma till!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Clemens hotell

Populärt val av SOL, Sverige (Sverige tis 17 nov 2020)
“Mycket trevlig och trivsamt hotell. Kanon frukost och lungt läge. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Återkommer gärna

Populärt val av Gotlandsfrälst, Sverige (Sverige tor 05 mar 2020)
“Trivsamt personligt bemötande. Vackert renoverade rum med bra materialval. God och riklig frukost, där det fanns något för alla behov.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Lugn och fridfull helg!

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 dec 2019)
“Gulligt littet hotell! Under bar personal som är mån om sina kunder... Rent, fräscht och bra frukost! Extra plus att vi fick basta och man tog emot bättrings förslag på ett positivt sätt. Vi fick en underbar, lugn helg i Visby. Kicki El Gomati”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Ett mycket bra hotell, prisvärt och bra ...

Populärt val av Vakapan, Sverige (Sverige tis 05 nov 2019)
“Ett mycket bra hotell, prisvärt och bra läge. Mycket bra mottagande i receptionen. Stannade bara en natt men har ett mycket bra helhetsinthyck av hotellet. Verkligen att rekommendera. Kpmme4catt återvända ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Idyllen vid Botaniska

Populärt val av Mr Frick, Sverige (Sverige tor 10 okt 2019)
“Ett superfint litet hotell med perfekt läge, trevlig personal och underbar frukost. Smakfullt tillvaratagande på de gamla byggnaderna, rummen och miljön. Hit återkommer vi gärna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews