Hotell Stenugnen

Adress: Korsgatan 6A, 621 57 Visby
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 846 av 886 rekommenderar (231 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(846 av 886 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Hotellstandard 4,4 av 5
Rumsfaciliteter 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Service 4,6 av 5
Frukost 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 231)

Mycket bra.Så tillmötesgående o serv ice...

Populärt val av Birgit, Sverige (Sverige lör 24 sep 2022)
“Mycket bra.Så tillmötesgående o serv iceinriktat värdpar.Frukosten perfekt Kan verkligen rekommendera detta boende.Kommer utan tvekan tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Det personliga hotellet

Populärt val av Helena, Sverige (Sverige fre 23 sep 2022)
“På Hotell Stenugnen bor man centralt i hamnen och det är lätt att parkera nära. Personalen är helt fantastisk och gör allt för att vistelsen ska bli så bra som möjligt. Sköna sängar och takfläkt ett plus. Vid frukosten finns det mycket gott att välja på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Rum

Ej rekommenderad av Mimmi, Sverige (Sverige sön 18 sep 2022)
“Bokade ett medium rum men det var väldigt litet undrar hur de rum som var små såg ut. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Stenugnen!

Populärt val av Åsa, Sverige (Sverige sön 11 sep 2022)
“Stenugnen, det lilla men mycket trevliga hotellet ! Väldigt serviceinriktade och trevliga ägare ! Rymliga och fräscha rum med sköna sängar. Ett mysigt sällskapsrum/lounge där man gärna sitter och umgås. Frukostrummet där den gamla muren bildar ena väggen( mysigt), är också tillgänglig för att sitta och umgås. God frukost med veganskt alternativ. Läget är ett plus för hotellet! Jag återkommer gärna igen !”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell Stenugnen

Populärt val av Gunilla B, Sverige (Sverige sön 11 sep 2022)
“Första intrycket var lugnet och trivseln som ägarna lyckats förmedla utan att ens vara på plats när vi kom. Kaffe o kaka fanns att hämta när man ville i ett otroligt charmigt frukostrum. Fann bara ett minus och det var att sängarna var i hårdaste laget så man fick gå upp och vila lite då och då. Men sammantaget uppvägde ändå att det positiva och jag skulle inte tveka boka där nästa gång.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Så fint och trevligt hotell

Populärt val av Freddie, Sverige (Sverige fre 02 sep 2022)
“Väldigt bekvämt rum. Sov så gott. Underbar frukost, jättetrevlig receptionist! Superbra läge precis vid hamnen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

From the moment of our arrival we were r...

Populärt val av Mario, Sverige (Sverige sön 14 aug 2022)
“From the moment of our arrival we were received very kindly, the stay the staff was very attentive to every detail, even without asking, clean rooms and 24-hour service availability, varied breakfast, and a perfect location. Without a doubt I would return to the hotel!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Familjärt

Populärt val av Anders, Sverige (Sverige lör 13 aug 2022)
“Vi blev bemötta som vänner, inte bara som gäster.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Boende

Populärt val av Bäckis , Sverige (Sverige mån 08 aug 2022)
“Mycket trevlig personal och så hjälpsam!! Väldigt god och fräsch hotellfrukost!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Jättemysigt

Populärt val av Thomas, Sverige (Sverige fre 05 aug 2022)
“Trevligt enkelt hotell mycket centralt i Visby med gångavstånd till färjorna. God vällagad frukost i fantastisk miljö. Trevlig och hjälpsam personal. Då vi körde Elbil finns det några laddare i närheten av hotellet. Dock för få så det gällde att bevaka för att få en plats.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews