Kneippbyn Resort Visby - Bed & Breakfast

Adress: Kneippbyn 15, 621 61 Visby
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 955 av 1137 rekommenderar (249 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(955 av 1137 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
B&B Standard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 3,7 av 5
Frukost 4,1 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 249)

Långväga resenär

Populärt val av Sabrina, Finland (Finland mån 17 jul 2023)
“Bemötandet var oproffsigt och man fick en känsla av att man störde dom som var i reception, var viktigare att prata om nån förfest/fest tydligen. -Frukosten kunde utökas med gröt av olika slag olika veckor. - bra med vattenpost nära till -saknade rågbröd -mer kund fokuserade möjligheter -mer regelbunden rengöring av wc:n /duschar -regelbunden koll/service av olika stationer/redskap. - engångs biljetter möjliga (inte enbart armband) ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Femstjärnig frukost på B&B

Populärt val av Öbon, Sverige (Sverige sön 16 jul 2023)
“Bott på många vandrarhem. Aldrig har vi blivit välkomnade med en sån fantastisk buffé på morgonen. Oj, som vi njöt! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kneippbyn B&B

Populärt val av Camilla , Sverige (Sverige sön 16 jul 2023)
“Paradis för barnfamiljer. Funkar även för de utan barn. God frukost. Läget är perfekt med närhet till Visby och granne med Södra Hällarna om man vill uppleva fantastisk natur. Kneippbyn resort har allt du kan behöva. Som barnfamilj i alla fall. Nya, fina duschar vid B&B. Enda negativa var städningen av de. Samt städningen av rummet. Annars toppen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gott betyg till B&B

Populärt val av Terese Holmqvist, Sverige (Sverige fre 14 jul 2023)
“Enkelt, men rent o fräscht. Trevlig stämning o god frukost. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Saknade lakan mm.

Ej rekommenderad av Besviken, Sverige (Sverige tor 13 jul 2023)
“Vid ankomst fanns lakan kvar på en av sängarna sedan föregående gäst, däremot saknades lakan och handdukar för oss. Eftersom vi anlände sent, efter att receptionen hade stängt, fick vi alltså sova utan lakan. Det var ren tur att vi skulle campa resten av vår semester och därför slapp sova direkt på obäddade madrasser och kuddar. När jag påtalade detta i receptionen morgonen efter gick receptionisten först för att hämta lakan åt oss, jag fick ropa tillbaka honom och säga att det inte var mycket lönt eftersom vi bara bokat en natt, och den hade ju varit. När han gick för att åtminstone hämta handdukar kom kollegan och sa något i stil med "jag beklagar, det var nog inte så ni ville semestra", men det var allt. Ingen kompensation erbjöds, vilket hade varit brukligt (och jag som gäst inte ska behöva be om). Frukosten, som inte är specifik för B&B, var däremot som man kan förvänta sig av en hotellfrukost.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
B&B Standard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Glamping

Ej rekommenderad av Eva-Lotta Öberg, Sverige (Sverige tor 06 jul 2023)
“Valde att glamping hos er för att vi trodde det fanns mycket att göra för våra barn. Att inte ha något special pris för oss som bor på campingen på vattenlandet var verkligen dåligt. (Vi ville inte gå två dagar som ni erbjöd med en kod, men ändå till fullpris eftersom vi endast ville utnyttja en dag) Leklandet var endast för yngre barn. Tältet var mycket fint men hade otur med stormen. Resturang valen på campingen var oxå under all kritik. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trivsamt i Gotska Sandön!

Populärt val av Sandal-familjen, Sverige (Sverige ons 05 jul 2023)
“Vi var 2 vuxna och 2 småbarn som vistade Sommarland en lördag i lagom varmt väder. Korta köer till alla attraktioner gjorde att barnen kunde åka karusell och annat roligt flera gånger efter varandra. Hjälpsam personal. Härlig Pippi-teater med väldigt bra 'skådespelare' som uppskattades mycket av oss alla. På eftermiddagen checkade vi in i Gotska Sandön, ett trevligt litet rum med två våningssängar. Trivsam samvaroyta, gott om plats i kylskåpet. Dock endast mikro, vi hade önskat att det fanns en kokplatta!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det som inte var bra var sängarna, tunn ...

Populärt val av Kim Fransson, Sverige (Sverige tis 04 jul 2023)
“Det som inte var bra var sängarna, tunn madras och ingen ventilation i rummet. Det skulle ingå badhanduk men låg inte i rummet. Fick säga till i receptionen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Papperstunna väggar

Ej rekommenderad av Diana, Sverige (Sverige lör 01 jul 2023)
“Trots att boendet är hyfsat billigt hade jag förväntat mig något mer isolerande väggar. Att höra EXAKT varenda ord grannarna i rummet på ena sidan säger samt snarkningarna från grannen i rummet på andra sidan var ingen höjdare, särskilt när man försöker sova. Det kändes som att båda grannar var inne i vårt rum, det fanns noll ljudisolering. Även riktigt knaggliga och knarrande sängar. Frukosten helt ok men ganska dåligt utbud och ena morgonen hade kocken troligtvis tappat hela svartpepparkaret i äggröran, helt oätlig. Apelsinjuicen och pannkakorna var dock goda, även toalett/dusch var fräscha vilken tid på dygnet vi än använde dem. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

För lite mörkt bröd på frukosten.

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 01 jul 2023)
“Som ovan. Porslin saknades när camping gästerna ökade Icke tömda papperskorgar på toaletterna på camping och frukost restaurangen Stänk för städning då många önskar duscha. Bra med tidig städning då få duschar Säljer man vykort så är det bra om man säljer frimärken också ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews