Kneippbyn Resort Visby Camping

Adress: Kneippbyn, 62261 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 84% (911 av 1079 rekommenderar) (191 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(911 av 1079rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Campingens standard 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 191)

Ok platser med fel läge

Populärt val av Pernilla , Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Bokade en husbilsplats mot havet. Eftersom vi blev tillsagda att backa in fick vi ingen kvällssol. Så antingen tar ni bort den regeln eller bygger om platserna. Irriterande att tältplatsern nedanför hämtade vatten vid vår plats vela tiden.saknade också bänkar i duscharna. I övrigt allt bra. Härligt med den nya poolen i badlandet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Tomter

Populärt val av Bosse Bursner, Sverige (Sverige lör 13 jul 2019)
“Väldigt dåligt upp märkta!”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 3 av 5

Bokningssystem

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 13 jul 2019)
“Mycket dåligt bokningssystem. Att man inte i förväg kan bestämma vilken plats man vill ha och att när man reser i sällskap inte kan bli garanterad plats vid varandra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Campingens standard 3 av 5

Dyrt, små tomter och nedgånget servicehus...

Ej rekommenderad av Ylva Djerf, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Ingen camping som jag kan rekommendera tyvärr. Galet små tomter och servicehuset var så unket, nedgånget och bokstavligen riktigt ofräscha. Ventilationen verkar inte funka, stopp i avloppet och en kloakstank. Städet var heller ingen höjdare.”
Totalupplevelse 1 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5
Campingens standard 1 av 5

Dåligt wi-fi , skitiga servicehus

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Dåligt wi-fi , skitiga servicehus”
Totalupplevelse 2 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5
Campingens standard 1 av 5

Har besökt anläggningen sedan många år t...

Ej rekommenderad av Uffe, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“Har besökt anläggningen sedan många år tillbaks. Börjar Bli slitet/nedgånget och städningen i servicehusen är riktigt kass, samma sak som förra året! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Service 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Dålig ordning på placeringen av husvagna...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Dålig ordning på placeringen av husvagnar, huller om buller och folk stängde in varandra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Campingens standard 3 av 5

Kanonställe

Populärt val av Trollhättan, Sverige (Sverige sön 19 aug 2018)
“Vi var på Kneippbyn under Medeltidaveckan, och hela familjen var supernöjda. Campingen är fräsch och modern. Campingens nya pool, som var tillgänglig morgon och kväll, var superbra, speciellt när det var så varmt hela veckan. Badlandskapet är också mycket bra, och i sommarlandet hade vi också mkt kul. Även golfbanan var mycket uppskattad! Detta var andra gången vi var här, och vi återkommer gärna igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 5 av 5

Mycket att göra för barnfamiljer

Populärt val av Jenny , Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Lagom svår och ganska fin äventyrsgolfbana med 18 hål. Bra aktiviteter på sommarlandet för barn. Mina barn gillade linbanan, trampolinerna och höghöjdsbanan bäst (de är 6 och 9 år). Fin utsikt över havet från campingen. Det var väldigt varmt när vi var där och då hade vi önskat en tältplats i skuggan men det fanns inte så det blev väldigt hett i tältet på dagarna. Bra att man inte behövde nyckel till toaletterna. Mycket begränsat utbud i Kneippbyns livs. Härligt att man kunde bada i poolen (badlagunen) på kvällarna. Det finns inte någon bra badstrand i närheten men det finns en nedgång till en liten stenstrand. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Service 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Campingens standard 4 av 5

Modern camping av toppklass!

Populärt val av Johanna, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Fantastiskt bra camping med otrolig service! När vi var där var det problem med mkt myror som kröp över förtälten, detta på grund av torkan och inget unikt för Kneippbyn. Dock hanterade de problemet mkt proffsigt och hade via Anticimex myrrdosor som de delade ut, GRATIS. Denna service upplevde vi inte på någon annan camping vi besökte som dock hade samma problem. Stor trivselfaktor och underbar miljö! Redan när man kör in på området ser man att det är toppklass och ett ställe man kommer trivas på. Kommer definitivt tillbaks, rekommenderas varmt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Service 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Campingens standard 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby 5 km
  • Slite 35 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 42 km
  • Klintehamn 25 km
  • Hemse 42 km
  • Fårösund 56 km
  • Burgsvik 64 km
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan 17 km
  • Fårö 57 km
Raukområde
  • Lickershamn 29 km
  • Lergrav 49 km
  • Kyllaj 45 km
  • Holmhällar 76 km
  • Hoburgsgubben 77 km
  • Hammarshage 75 km
  • Gamle Hamn 63 km
  • Folhammars 41 km
  • Digerhuvud 66 km
  • Boge 32 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 3 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 19 km
  • Slite Golfklubb 32 km
  • När Golfklubb 48 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 39 km
  • Gotska Golfklubb 7 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 8 km
Badplats
  • Åminne 31 km
  • Tofta strand 15 km
  • Sudersand 72 km
  • Snäckviken 9 km
  • Slite Badplats 35 km
  • Sandviken 45 km
  • Norderstrand 6 km
  • Nisseviken 53 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 33 km
  • Gustavsvik 7 km
  • Brissund 14 km
  • Blå Lagunen 53 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 0,1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information