Hotell Toftagården

Adress: Spireavägen 14, 622 66 Gotlands Tofta
Område: Västra Gotland (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 80% 118 av 148 rekommenderar (26 recensioner)

Gästbetyg: 80%

(118 av 148rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Hotellstandard 3,7 av 5
Rumsfaciliteter 3,5 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,4 av 5
Service 4,2 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 26)

Poolen

Populärt val av Gotlandjuli2021, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Poolen var populär och bra med närheten. Även nära till Tofta Beach. Bra att vi fick frukost på båten eftersom vi åkte innan frukost. Skulle önska en torkställning för att hänga badkläder/handdukar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Trevligt hotell 😁

Populärt val av Lasse, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Plus - Lugnt och skönt, Inga myggor trots öppen dörr hela nätterna, bra pool, bra frukost och restaurangen hade FANTASTISKT goda smörrebröd (deras specialitet- 12 olika) Laddplatser finns för bilen (men mycket långsamt!) Och en trevlig BAR i anslutning till poolen. BRA läge - nära till strand och Visby men ändå lugnt. Minus - Varför ha så usel hårfön på rummet? En bättre kostar Max 200kr - Varför så dåligt TV utbud? Det kunde finnas filmkanaler, eller åtminstone möjlighet att betala extra för några kanaler. - Varför så svagt o långsamt Internet?”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Bra läge och pool

Populärt val av Sandra , Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Hotellet var ok, hade förväntat oss lite bättre standard på rummet. Familjerummen var belägna i stugor. Ingen AC så väldigt varmt på natten. Poolen var uppskattad av hela familjen, hade gärna sett fler parasoll vid solsängarna. Läget var bra, 5 min promenad til Tofta strand. Hade gärna sett någon enklare rätt på restaurangmenyn, maten som fanns var god men lite dyr. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Endast för småbarnsfamiljer

Ej rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige tor 01 jul 2021)
“Bodde med tonårsdöttrar och poolen var full av skrikande småbarn så vi använde inte poolen alls. Förslagsvis borde hotellet ha en tid på dagen då endast vuxna har tillgång till poolen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Blandat intryck

Ej rekommenderad av Bernt, Sverige (Sverige sön 20 jun 2021)
“Vi bokade ett stort "hotell-rum" med egen terass, då jag ogillar smårum som man knappt kan röra sig i. Rummet var OK. Det hade inte gjort något om dörren till terassen gått att låsa i öppet läge då det blev väldigt varmt i rummet. Fönstren gick inte att öppna, bara ett vädringsfönster, och det förslog inte. Vi fick ingen information om att städning endast sker var tredje dag. Eftersom vi stannade just tre nätter, så fick vi alltså inte rummet vare sig städat, eller bäddade sängar, eller nya handdukar. Men det är fullt pris ändå... En av nätterna fanns ett par pojklag i inkvarterade också, och det blev lite mycket ståhej rätt sent på lördag kvällen. Men det är sådant som händer, och kan knappast lastas hotellet. Frukosten var bra. Likaså kvällsmaten vi åt på fredagkvällen (i övrigt åt vi på andra platser på ön). Kontenta: Hade vi fått information om att vi inte skulle få rummet ordnat, hade vi nog valt något annat. För det priset förväntar jag mig lite mer. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Inget för den som vill ha ro på natten

Ej rekommenderad av Besökare från fastlandet, Sverige (Sverige ons 19 maj 2021)
“Oerhört lyhört från rummet bredvid. Hördes väldigt tydligt samtal, när grannen tappade något på golvet eller mitt i natten gick på toaletten. Då var känslan nästan som om grannen gick i mitt rum. Luktade inte särskilt gott i korridoren. Service? Vilken service. Nyckel låg i en brevlåda för egen avhämtning. Ingen information om hur få tillgång till bassäng och spa. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 2 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 2 av 5
Frukost 4 av 5

Tillmötesgående

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 10 aug 2017)
“All personal, både i receptionen och restaurangen, var mycket serviceminded och tillmötesgående. De lyckades t o m fixa pankakor till min systerdotter till frukost på hennes födelsedag ;D”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Inte prisvärt pga för enkla rum

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 23 jul 2017)
“Rummen är mycket enkla och trista i en lång länga. Inte prisvärt.”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 1 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 1 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Enkelt och utmärkt.

Populärt val av Cenita., Sverige (Sverige fre 21 jul 2017)
“Ett enkelt och bekvämt boende i trevlig parkliknande miljö. Om man nu ville sitta och titta på TV eller prata/äta så fanns det bara en fåtölj, en fick då sitta på en pinnstol - kan bli lite tradigt om man stannar flera dagar. Möjligtvis så saknade jag en radio (har ingen mobiltelefon att lyssna från). Hela anläggningen andas lite av en nedgående trend där storhetstiden är förbi och känslan av barack ligger lite på lur, MEN, detta till trots så var vi helt nöjda med vistelsen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trivsamt och enkelt

Populärt val av GBL, Sverige (Sverige ons 17 aug 2016)
“Gemytligt och trivsamt i all enkelhet. Bra läge, nära till stranden, Visby och övriga Gotland.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2021-11-24 17:25:55, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews