Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 2020-11-09)

Obs, nya bokningsvillkor för minibiljetter.

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 2020-11-09)

Obs, nya bokningsvillkor för minibiljetter.

Best Western Strand Hotel

Adress: Strandgatan 34, 621 56 Visby  Visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 94% (642 av 684 rekommenderar) (110 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(642 av 684rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Hotellstandard 4,3 av 5
Rumsfaciliteter 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Service 4,4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 110)

Strand Hotell

Populärt val av Elisabet, Sverige (Sverige tor 01 okt 2020)
“Hotellet ligger på allra bästa läge enligt mig. Så nära stranden, Almedalen, Botaniska. Slipper köra bilen i stadens små gränder. Så lätt att åka strandvägen och rakt in genom porten vid Kruttornet. Härligt nära för en kvällspromenad utefter stranden eller i Almedalsparken. Toppenläge! Dessutom ett väldigt tyst och lugnt läge. Lätt och nära att gå till Turistbyrån och Shoppingområdet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Charmigt hotell

Populärt val av Clas, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Bra läge, trevlig personal i receptionen, gott bjudkaffe i foajén, god frukost i trevliga lokaler, br arum med balkong! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Service 0 av 0
Frukost 0 av 0

Bryggerihotellet

Populärt val av Pia, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Mycket fint och omtänksamt bemötande från nattpersonal. Hjälpte till med att t.ex boka parkeringen via Parkster vid kruttornet eftersom hotellets parkeringsplats var full. Det vänliga bemötandet var guld värt när jag kom dödstrött efter en överfart i svinottan. Jag skulle ha stannat ytterligare en natt för att kunna njuta av den underbara hotellmiljön. Hotellvistelsen var som hehet underbar. Rummet fint, tyst och lungt. Fin utsikt. En sak tog jag upp med dagpersonalen som de lovade föra vidare; på spaet saknades halkskydd nedanför det nedersta trappsteget. Då jag gick ner från poolen. Alltså ett halkskydd på golvet. Där bildas vattenpölar som medför hög risk för vattenplaning. Jag var nära att halka och ramla bakåt, vilket kunde medfört ett farligt fall med hög risk för att slå i bakhuvudet. Jag ber er vänligen att åtgärda detta innan det händer en olycka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevligt Hotell med underbart vänlig och hjälpsam personal.

Populärt val av Hasse, Sverige (Sverige fre 03 jul 2020)
“Best Western Strand Hotell var en trevlig upplevelse. Perfekt läge och Underbar Personal som verkligen gjorde allt för att få oss att trivas. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mycket nöjd!

Populärt val av Den nöjda Familjen, Sverige (Sverige tor 09 jan 2020)
“Mycket nöjd med detta hotell. Fräscht, mysigt, rent. Saknar dock vanilj yoghurt och fil samt frukt. Kanon läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Toppen

Populärt val av Småländska, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Mycket trevligt hotell i innerstaden. Trevlig personal och mycket bra frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Kanon Bra!

Populärt val av Nick, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Bra hotel med bra service och vänligt personalen. och hotelet ligger i en jätte bra lägge!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Myckt bra och trevligt hotel hela Visby ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 27 jun 2019)
“Myckt bra och trevligt hotel hela Visby var bra”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Perfekt läge

Populärt val av Linda, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Hotellet ligger perfekt mellan Almedalen och Botaniska. Frukosten har gotländska inslag. Luftkonditionering på rummet och väldigt lugnt läge. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mysigt hotell med bra läge i Visby

Populärt val av Eva Söderberg, Sverige (Sverige ons 29 maj 2019)
“Fantastisk hotell med centralt läge innanför murarna, nära till allt. Mysiga rum med sköna sängar och fräscht duschrum. Vi bodde med liten balkong mot Almedalen. Mycket trevlig personal, supergod frukostbuffé och en vacker och mysig bad- och bastuavdelning. Andra besöket och vi stortrivdes med allt. Finns även en liten takterrass med vacker utsikt mot havet och staden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews