Best Western Solhem Hotel

Adress: Solhemsgatan 3, 621 58 VISBY  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 97% (588 av 609 rekommenderar) (75 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(588 av 609rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Hotellstandard 4,2 av 5
Rumsfaciliteter 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Service 4,4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 75)

Parkering

Populärt val av Olle, Sverige (Sverige fre 19 okt 2018)
“Fick betala för parkering i onödan då det fanns gratisplatser. Oklart från Hotellet vad som gällde.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Ett trevligt o prisvärt hotell med perfe...

Populärt val av Kullsta, Sverige (Sverige ons 19 sep 2018)
“Ett trevligt o prisvärt hotell med perfekt läge! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Trivsamt hotell

Populärt val av Birger, Sverige (Sverige sön 02 sep 2018)
“Trivsamt hotell med bra läge. Ingen lyx men allt man behöver finns. Bra frukost och trevlig personal. Tillgång till parkering är en fördel då det är ont om parkeringsplatser i Visby.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Omdöme

Populärt val av Britt-marie, Sverige (Sverige fre 31 aug 2018)
“Trevlig personal bra service”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Bra läge. Kort promenad från färjan. Tri...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 aug 2018)
“Bra läge. Kort promenad från färjan. Trivsamt hotell med hemkänsla. Bra frukost. Trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Höstsemester

Populärt val av Bibi, Sverige (Sverige lör 25 aug 2018)
“Trevligt boende på Solhem, underbara sängar, egen balkong som extra plus, fantastisk god frukost med färsk apelsinjuice och och mangosallad, mötte trevlig personal under alla dagarna vi bodde där, välstädat på rum, Lite äldre möblering som jag gillar, nära till innerstadens utbud av diverse affärrer och restauranger. Hotell Solhem rekommenderas😍”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Vi är väldigt nöjda med vår vistelse. Lä...

Populärt val av Camilla , Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Vi är väldigt nöjda med vår vistelse. Läget, rummet, frukosten och inte minst den trevliga och hjälpsamma personalen :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Coming definitely back again!

Populärt val av Ingrid, Danmark (Danmark tis 24 jul 2018)
“We have been at the BW Solhem Hotel before and were very satisfied with everything - so was it absolutely clear if we come back again to Visby resp. Gotland to stay at the BW Solhem again. We were very warmly welcomed by the receptionist even though it was after midnight. We had a spacious room and the possibility to sit on the balcony and relax - just how we liked it. The possibility to get snacks directly at the hotel is also a very good option which we appreciated quite much. Thank for staying at the BW Solhem and we promise that we would like to come back again if it fits into our holiday plans. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Perfekt hotell

Populärt val av Karl-Axel Gustafsson, Sverige (Sverige tor 21 jun 2018)
“Bekvämt och trevligt hotell med bra läge. Rent och snyggt med trevlig personal. Perfekt med fri p plats precis utanför entrén.Bara den rikliga frukosten är värd en resa.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Mitt favorithotellhotell

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 19 jun 2018)
“Hotell Solhem på Gotland gör min gotlandsvistelse alldeles speciell, kan inte bli bättre! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-02-21 20:00:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews