Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 6 augusti 2020)

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19.
Viktig information gällande covid-19, läs här (uppdaterad 6 augusti 2020)

Kalk Hotel

Adress: Strandgatan 13, 621 56 Visby  visa karta
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Gästbetyg: 98% (201 av 205 rekommenderar) (62 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(201 av 205rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Hotellstandard 4,7 av 5
Rumsfaciliteter 4,5 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Service 4,7 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 62)

Bra

Populärt val av Anders Ekholm , Sverige (Sverige tis 02 sep 2014)
“Bra hotell ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Fantastiskt trevlig personal. God frukos...

Populärt val av Anki, Sverige (Sverige mån 18 aug 2014)
“Fantastiskt trevlig personal. God frukost och väldigt trevlig eftermiddagsfika. Rent och snyggt. Jättebra att personalen tog fram lite mat i taget och hela tiden fyllde på så det alltid var fräscht. Mysigt med alla tända ljus överallt. Skulle absolut välja detta hotell igen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Tappar varje år

Populärt val av CJ, Sverige (Sverige ons 13 aug 2014)
“Vi har bott på detta hotell 3 år i rad nu. För varje år ha rman försämrats en aning. Det senaste är att man numera stänger tillgång till terassen efter klockan 19 vilket är väldigt märkligt, varför inte utnyttja hotellets klart bästa resurs? I övrigt trevlig personal som hjälper till med det dem kan, frukosten är halvdan men plus för riktigt fint eftermiddagsfika. På det stora hela ett dyrt hotell men nog det i särklass bästa man hittar i Visby!”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Bitvis design för funktion

Populärt val av Hisper, Sverige (Sverige lör 09 aug 2014)
“Till stora delar är Strandporten ett väldigt trevligt hotell med bra service, trevlig personal, bra rum mm. Bra hotell med bra läge. Man blev lite orolig att man skulle störas av att O'Learys ligger i bottenvåningen eller ljud från gatan men det visade sig inte vara några problem alls. Trevligt initiativ med att afternoon-tea ingår Men kommer man ned till detaljer så är det bitvis design före funktionalitet. Vid sidan av sängen, två gigantiska bordslampor i ett för övrigt rätt litet rum. Varför dessa lampor när det redan finns två läslampor integrerade i sänggaveln? En stor garderob, tror man. I den garderob som finns på rummet tror man att man skall kunna hänga in en massa kläder. Men mer än halva garderoben tas upp av säkerhetsskåp, kylskåp, hårtork, strykbräda, strykjärn mm. Badrummet. Snygg duschblandare men alla vreden och knopparna att dra i är cylindriska, utan räfflor eller liknande och i högblank metall. Om man har blöta händer (ganska typiskt när man duschar), intvålade (inte heller ovanligt) och som i mitt fall även vissa reumatiska problem, hur lätt är det då att ändra temperatur eller ställa om från duschslang till den fasta strilen? Näst intill omöjligt! Dessutom så är apelsinjuicen i frukostmatsalen lika vattenskadad som på många andra hotell! En lätt apelsinsmak kan man känna men inte är det någon juicesmak.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Rekommenderas

Populärt val av U & F, Sverige (Sverige sön 03 aug 2014)
“Vi var väldigt nöjda med detta Hotellbesök, personalen var supertrevliga och alltid hjälpsamma på ett proffsigt sätt. Rummet var relativit litet men innehöll allt vad vi önskade. Badrummet var fräscht. Plus i kanten får hotellet för att vi inte behövde fråga om wifi-kod utan detta fanns uppskrivet på fodralet till rumskortet. Frukosten var mindre än vid andra hotell vi har bott på men vi saknade inget och allt på den höll hög kvalitet och kändes fräscht. Vi kan varmt rekommendera detta hotell och kommer absolut bo här vid nästa besök på Gotland. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Pent og sentralt hotell

Populärt val av Bård B, Norge (Norge lör 19 jul 2014)
“Hotellet lå meget sentralt til innenfor Visbys bymur. Hotellets personal tok vel i mot oss, hjalp oss med restaurantbooking og var velvillige på alle måter. Rommene var delikate og flott innredet. Frokostrommet har hjemmekoselig og betjeningen fylte opp når det ble tomt av ulike varer. WiFi fungerte utmerket i alle deler av hotellet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Så bra det kan bli...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 15 jul 2014)
“Rent, fräscht, trevligt och fantastiskt serviceinriktad personal. Litet, gemytligt hotell i bästa läge!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Toppenhotell

Populärt val av Paul, Sverige (Sverige lör 12 jul 2014)
“Strandporten var ett mycket fint hotell med ett jättebra läge. Rummet var toppen frukosten var traditionell och det fanns vad man kan önska sig, och en trevlig veranda att äta frukost på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Visby stjärna

Populärt val av Lars Frändberg, Sverige (Sverige fre 11 jul 2014)
“Trevligt och bra på alla sätt. Proffsig personal. Hotellet har en egen utstrålning. Ingen dussinvara. Teetpå eftermiddagen extra plus.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Grymt trevlig och serviceminded personal...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 jun 2014)
“Grymt trevlig och serviceminded personal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews