Viktig information gällande det nya coronaviruset covid-19, uppdaterad 3 april 2020. Läs mer här!

Viktig information gällande det nya coronaviruset covid-19, uppdaterad 3 april 2020. Läs mer här!

Hotell - Sudersand Resort, Fårö

Adress: 0498-223 536, Sudersand, Fårö, 62467 Fårö  visa karta
Område: Fårö (Kustnära)
Gästbetyg: 87% (45 av 52 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 87%

(45 av 52rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Hotellstandard 4,1 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Service 3,5 av 5
Frukost 2,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Fårö hotell

Populärt val av Yvis, Sverige (Sverige ons 19 jun 2019)
“Jättebra med ett hotell på Fårö. Bra med tillgång till köket i vandrarhemmet annars skulle det inte funka att bo här i flera dagar pga begränsat utbud.Sköna, men smala sängar. Bra med kylskåp på rummen. Tillgång till gym och pool borde ingå i priset. Blev dyrt om man ville nyttja dessa. Skulle vara möjligt att även hyra poolhandduk att öka servicen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 2 av 5
Frukost 2 av 5

Fårö hotell

Populärt val av Eva , Sverige (Sverige mån 27 aug 2018)
“Ett enkelt, prisvärt o bra hotell. Läget är finfint o trevliga uteplatser om man vill sitta ute. Dock föreslår jag bättre skyltning från stora vägen, lätt att missa var man ska svänga in, det gjorde jag. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 0 av 0

Hotellet erbjuder inte frukost. Löses ga...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 12 jun 2018)
“Hotellet erbjuder inte frukost. Löses ganska enkelt genom att handla nödvändigt i ex. Fårösund och tillreda detsamma i anläggningens utmärkta faciliteter”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 3 av 5
Frukost 0 av 0

Bättre info om frukostmöjligheterna

Populärt val av Alf, Sverige (Sverige lör 19 aug 2017)
“Fin natur runt omkring och hela ön. Receptionen borde kunna beskriva bättre alternativ för frukost, det finns ju rätt bra alternativ på Stenugnsbageriet, men det informerar man dåligt om.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 2 av 5

Frukost

Populärt val av Regni, Sverige (Sverige tis 01 aug 2017)
“Dåligt att det inte ingår frukost eller att man inte fick köpa till billigare pris i stenugnsbageriet. Tycker också att det är tidigt att man måste lämna rummen redan kl tio.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 1 av 5

Toppen med värme i golvet på badrummet.

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 aug 2016)
“Toppen med värme i golvet på badrummet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Funktionellt hotellrum ett stenkast från stranden.

Populärt val av Stamgästen, Sverige (Sverige ons 03 aug 2016)
“Bra standard på rummet. Rent och snyggt. Uppskattar kylskåpet. Bra med uteplatsen. Stenugnsbageriet med servering som öppnar redan kl 07 är toppen. Efterlyser en frukostbuffé, tack.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 0 av 0

Rummet bra och området jättefint alldele...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 18 jun 2016)
“Rummet bra och området jättefint alldeles vid havet. Ingen serviceinriktad personal, önskade inte Välkommen utan bara tog fram nyckeln till rummet. Fick själv fråga var själva hotellbyggnaden låg eftersom receptionen låg i anslutning till camping. Ingen frukost ingick, vilket vi visste eftersom café, rest, mm inom området inte hade öppnat. Man hade kunnat ordna detta till gästerna. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 2 av 5
Frukost 1 av 5

Brister

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 jun 2016)
“Ingen frukost kopplat till rummet- ett stort minus. Saknade därför kaffekokare”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 1 av 5

Frukost

Populärt val av Kristina, Sverige (Sverige lör 29 aug 2015)
“Rummet får gärna kompletteras med vattenkokare, lite bestick och koppar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews