Scandic Visby

Adress: Färjeleden 3, 621 24 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 97% (415 av 428 rekommenderar) (84 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(415 av 428rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Hotellstandard 4,4 av 5
Rumsfaciliteter 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 84)

Prisvärt.

Populärt val av Johisa, Sverige (Sverige sön 08 dec 2013)
“Priset var positivt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Stormen Simone

Populärt val av Fastlänningen, Sverige (Sverige tor 31 okt 2013)
“Mycket trevlig och tillmötesgående nattpersonal, samt all städpersonal! Tack för att ni gör vår semester ännu trevligare! På andra hotell har jag uppskattat att personal säger god morgon till gästerna vid frukostbuffén. Här fick jag säga det först, och därefter kom ett svagt svar. För mig har det ingen större betydelse vem som säger det först, men jag vet en hel del människor som ogillar denna detalj. Jag jobbar själv med människor och vet att jag inte kan ta mig friheten att ha en sk dålig dag på jobbet. Bemötandet är a och o!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Välj Scandic

Populärt val av Gun, Sverige (Sverige tis 17 sep 2013)
“centralt beläget hotell med flertalet faciliteter. Prisvärt och värt att återuppleva vid nästa gotlandsvistelse!”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Sensommar i Visby

Populärt val av Fredrik o Mari, Sverige (Sverige tor 12 sep 2013)
“Vår weekend på Scandic Visby blev en fantastisk vistelse, mycket pga sommarvärme trots att vi var inne i september, men lika mycket på den mysiga stämningen och goda servicen på hotellet. Läget är perfekt när det är så nära terminalen och ändå gångavstånd till innerstan. Utomhusbadet var ju också kanon, inte minst på kvällen. Vi upplevde Visby till fots och det går alldeles utmärkt när man bor på Scandic Visby. Även priset är ytterst konkurrenskraftigt jämfört med hotellen i innerstan. Vi bor dessutom hellre ett stenkast utanför muren, lite lugnare. Besöker vi Visby igen så väljer vi med största sannolikhet att bo på Scandic Visby. // Fredrik och Mari ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

TV.App.

Populärt val av Morgan Carlsson, Sverige (Sverige sön 08 sep 2013)
“Allting var perfekt. Rummen, personalen,receptionen,frukosten,läget på hotellet nära till centrum men TV app. satt för högt upp på väggen”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Ett bra hotell med härlig serviceanda.

Populärt val av Ekis, Sverige (Sverige tis 27 aug 2013)
“Vi, min hustru och jag, varmt rekommendera Scandic Visby. Det ligger bekvämt avstånd från hamnen, det är mordernt och härliga faciliteter med pool och bubbel. Vi satt varje eftermiddag i bubbelbaddet och i handen hade vi goda förfriskningar i glasen (av plast naturligtvis).”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Kneippbyn

Populärt val av SH, Finland (Finland sön 18 aug 2013)
“Good, new and big family room overall. More lockers could be good for clothes. Swimming pools ar every good idea.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Högt pris

Populärt val av Lillebror, Sverige (Sverige tor 15 aug 2013)
“Med tanke på standard och avstånd inom hotellet är priset för högt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Rece

Populärt val av Peter, Sverige (Sverige mån 05 aug 2013)
“Fint hotell med bra läge. Bra P-möjligheter. Det enda som var lite sämre var frukosten. För litet utrymme där man tog mat och lite halvdassigt skött. På det stora hela var dock hotellet bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Frukostkaos

Populärt val av Gerd Bäckman, Sverige (Sverige sön 28 jul 2013)
“I stort fungerade hotellvistelsen tillfredsställande med mycket tillmötesgående personal, men frukosten var under all kritik. Helt feldimmensionerad i förhållande till antalet gäster. Kl. 09 var mycket slut, såväl bröd, ost, skinka,frukt, juice, koppar och fat. Köer som stod stilla då fat, koppar och brickor inte fanns. Peronalen sprang som skållade råttor och gjorde vad de kunde för att fylla på. En stor eloge till personalen som inte tappade humöret trots irriterade gäster och hopplös arbetssituation.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 1 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå 1 km
Stad
  • Slite 32 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 43 km
  • Klintehamn 28 km
  • Hemse 44 km
  • Fårösund 53 km
  • Burgsvik 67 km
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka 2 km
  • Lummelundagrottan 14 km
  • Gotlands Museum 1 km
  • Fårö 54 km
  • Botaniska trädgården 2 km
  • Almedalen 1 km
Raukområde
  • Lickershamn 26 km
  • Lergrav 46 km
  • Kyllaj 42 km
  • Holmhällar 78 km
  • Hoburgsgubben 80 km
  • Hammarshage 77 km
  • Gamle Hamn 60 km
  • Folhammars 42 km
  • Digerhuvud 63 km
  • Boge 29 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 0,3 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 22 km
  • Slite Golfklubb 30 km
  • När Golfklubb 49 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 40 km
  • Gotska Golfklubb 3 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 5 km
Busstation
  • Visby Busstation 1 km
Badplats
  • Åminne 29 km
  • Tofta strand 18 km
  • Sudersand 69 km
  • Snäckviken 6 km
  • Slite Badplats 32 km
  • Sandviken 44 km
  • Norderstrand 3 km
  • Nisseviken 56 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 30 km
  • Gustavsvik 4 km
  • Brissund 11 km
  • Blå Lagunen 50 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 3 km
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event 1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information