Viktig information gällande det nya coronaviruset och covid-19. Uppdaterad 25 maj 2020. Läs mer här →

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande det nya coronaviruset och covid-19. Uppdaterad 25 maj 2020. Läs mer här →

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Scandic Visby

Adress: Färjeleden 3, 621 24 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 97% (446 av 461 rekommenderar) (84 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(446 av 461rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Hotellstandard 4,4 av 5
Rumsfaciliteter 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 84)

Snyggt och rent. Kunde vara lite större ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 04 jan 2017)
“Snyggt och rent. Kunde vara lite större så det fanns plats med en fåtölj till.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Lugnt, fräscht hotell

Populärt val av Annika, Sverige (Sverige tis 03 jan 2017)
“Tyst, skönt, fräscht hotell om man får bo i "flygarna"(aldrig bott i huvudbyggnaden där receptionen ligger) som är nya med sköna sängar som ligger mitt emot färjeterminalen. Väldigt god frukost där det mesta finns, som jag dock önskar serverades till kl 10.30 istället för till kl 10.00. Superbra att man kan checka ut via mobil etc och lägga nyckelkorten i brevlåda så man slipper trängas i receptionen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Nabben

Populärt val av Annika, Sverige (Sverige tis 03 jan 2017)
“+ bra gratis parkering nära rummet, bra läge nära färjeterminalen o gångavstånd till innerstaden Lugnt o tyst - kallt i rummet o i badrummet där varken golvvärme eller handdukatork gick att slå på, sämre frukost än normalt på Scandic”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Saknade bara badkar

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 dec 2016)
“Saknade bara badkar”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Service

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 dec 2016)
“Utmärkt kundbemötande o utmärkt service i alla lägen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

duschrummet

Populärt val av Anki, Sverige (Sverige tis 13 dec 2016)
“Saknades en golvskrapa, hade man duschat så var det blött på hela golvet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Personalen

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 dec 2016)
“Mycket trevlig personal ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Lite trångt i receptionen när så många k...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 dec 2016)
“Lite trångt i receptionen när så många kommer med färjan från Nynäshamn. Hotellet skulle behöva förstärka med ytterligare en person för att checka in gästerna snabbare.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fräscht

Populärt val av Ak, Sverige (Sverige tis 06 dec 2016)
“Rent och fräscht! Betydligt bättre vintertid än under högsommar då ingen AC finns (!) Vi har provat...”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Visby i advent

Populärt val av AW, Sverige (Sverige tis 06 dec 2016)
“Scandic var ett hotell bättre än vad vi förväntat oss: trevlig personal, bra läge, toppenparkering under tak nära boendet och GRATIS. Fräscht rum med fin utsikt över hamnen. Enda minus tomt i alla tvålbehållare i badrummet men ordnades snabbt när vi ringde receptionen. Sammantaget ett mycket trevligt hotell! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2020-05-26 16:55:36, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews