Scandic Visby

Adress: Färjeleden 3, 621 24 Visby  visa karta
Område: Visby med omnejd (Kustnära)
Gästbetyg: 97% (437 av 452 rekommenderar) (84 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(437 av 452rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Hotellstandard 4,4 av 5
Rumsfaciliteter 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 84)

Snyggt och rent. Kunde vara lite större ...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige ons 04 jan 2017)
“Snyggt och rent. Kunde vara lite större så det fanns plats med en fåtölj till.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Lugnt, fräscht hotell

Populärt val av Annika, Sverige (Sverige tis 03 jan 2017)
“Tyst, skönt, fräscht hotell om man får bo i "flygarna"(aldrig bott i huvudbyggnaden där receptionen ligger) som är nya med sköna sängar som ligger mitt emot färjeterminalen. Väldigt god frukost där det mesta finns, som jag dock önskar serverades till kl 10.30 istället för till kl 10.00. Superbra att man kan checka ut via mobil etc och lägga nyckelkorten i brevlåda så man slipper trängas i receptionen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Nabben

Populärt val av Annika, Sverige (Sverige tis 03 jan 2017)
“+ bra gratis parkering nära rummet, bra läge nära färjeterminalen o gångavstånd till innerstaden Lugnt o tyst - kallt i rummet o i badrummet där varken golvvärme eller handdukatork gick att slå på, sämre frukost än normalt på Scandic”
Totalupplevelse 3 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Saknade bara badkar

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 dec 2016)
“Saknade bara badkar”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Service

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 dec 2016)
“Utmärkt kundbemötande o utmärkt service i alla lägen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

duschrummet

Populärt val av Anki, Sverige (Sverige tis 13 dec 2016)
“Saknades en golvskrapa, hade man duschat så var det blött på hela golvet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Personalen

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 dec 2016)
“Mycket trevlig personal ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Lite trångt i receptionen när så många k...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 dec 2016)
“Lite trångt i receptionen när så många kommer med färjan från Nynäshamn. Hotellet skulle behöva förstärka med ytterligare en person för att checka in gästerna snabbare.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fräscht

Populärt val av Ak, Sverige (Sverige tis 06 dec 2016)
“Rent och fräscht! Betydligt bättre vintertid än under högsommar då ingen AC finns (!) Vi har provat...”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Visby i advent

Populärt val av AW, Sverige (Sverige tis 06 dec 2016)
“Scandic var ett hotell bättre än vad vi förväntat oss: trevlig personal, bra läge, toppenparkering under tak nära boendet och GRATIS. Fräscht rum med fin utsikt över hamnen. Enda minus tomt i alla tvålbehållare i badrummet men ordnades snabbt när vi ringde receptionen. Sammantaget ett mycket trevligt hotell! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå 1 km
Stad
  • Slite 32 km
  • Roma 17 km
  • Ljugarn 43 km
  • Klintehamn 28 km
  • Hemse 44 km
  • Fårösund 53 km
  • Burgsvik 67 km
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka 2 km
  • Lummelundagrottan 14 km
  • Gotlands Museum 1 km
  • Fårö 54 km
  • Botaniska trädgården 2 km
  • Almedalen 1 km
Raukområde
  • Lickershamn 26 km
  • Lergrav 46 km
  • Kyllaj 42 km
  • Holmhällar 78 km
  • Hoburgsgubben 80 km
  • Hammarshage 77 km
  • Gamle Hamn 60 km
  • Folhammars 42 km
  • Digerhuvud 63 km
  • Boge 29 km
Hamn
  • Visby Färjeterminal 0,3 km
Golfbana
  • Visby Golfklubb 22 km
  • Slite Golfklubb 30 km
  • När Golfklubb 49 km
  • Ljugarns Golfklubb 40 km
  • Gumbalde Golfklubb 40 km
  • Gotska Golfklubb 3 km
Flygplats
  • Visby Flygplats 5 km
Busstation
  • Visby Busstation 1 km
Badplats
  • Åminne 29 km
  • Tofta strand 18 km
  • Sudersand 69 km
  • Snäckviken 6 km
  • Slite Badplats 32 km
  • Sandviken 44 km
  • Norderstrand 3 km
  • Nisseviken 56 km
  • Ljugarn 42 km
  • Ireviken 30 km
  • Gustavsvik 4 km
  • Brissund 11 km
  • Blå Lagunen 50 km
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland 3 km
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event 1 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Information


Information

Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews