Sköna Hönor Apartments

Adress: S:t Nikolaigränd 7, 621 55 Visby
Område: Visby innerstad (Kustnära)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 89 av 89 rekommenderar (28 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(89 av 89 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Lägenhetsstandard 4,9 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 4,9 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Städning 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-28 av 28)

Modern med fint läge

Populärt val av Bosse, Sverige (Sverige mån 24 jul 2017)
“Mycket trevligt boende i lugnt jättebra läge. Hög standard. Vissa som hyr dessa lägenheter tycks dock ha missat att detta är ett lugnt boendealternativ :(”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 4 av 5

Sköna hönor portvakt

Populärt val av Anna, Sverige (Sverige sön 25 jun 2017)
“Superfräsch lägenhet med allt man kan önska. Lugnt och fint område med närheten till både havet och centrum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 4 av 5

Charming Apart Hotel Skonor

Populärt val av Connie and Mac, USA (USA sön 19 jun 2016)
“The Apart Hotel Skonor is a snug little apartment for four in the charming UNESCO heritage town of Visby. The town itself couldn't be cleaner or more tidy, and everything is in a compact area perfect for walking. The apartment is small and rather sparsely furnished but well-maintained, and is in the quiet part of town near a beautiful botanical garden. The kitchen was well-equipped and the beds were comfortable. The bathroom was also small but had a nice shower. Gotland is well worth a visit but a car is essential unless you plan to stay just in Visby. The island is quite unique with beautiful beaches, old windmills and pine forests, rolling hills and interesting limestone sea stacks. The Baltic Sea has tons of interesting birds and the shore near Visby is stunningly beautiful. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 0 av 0

sköna hönor

Populärt val av Cikoria, Sverige (Sverige fre 10 jun 2016)
“trevligt läge, fint bemötande, fräsch och smakfulla material i lägenheten. Enda nackdel: störande och vibrerande fläktljud som störde sömnen. Värmepump? ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 5 av 5

Borta men hemma i centrala Visby

Populärt val av Anders Skepplund, Sverige (Sverige sön 23 aug 2015)
“Trevlig lägenhet (Portvaktarbostaden) lugnt belägen innanför murarna i Visby. Lugna kvarter, och lätt att hitta parkering. Ingen mötte oss när vi kom, vi tog oss in genom gården och en olåst bakdörr. Lägenheten var sedan olåst, och nycklarna hängde i hallen. Bra renoverade lägenheter med hög standard och sköna sängar. Helt ok pris med tanke på att sänglinne/handdukar och slutstädning ingick i priset. Rekommenderas, och vi kommer förmodligen att boka på Sköna Hönor vid nästa Gotlandsbesök. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 4 av 5

Great apartment Skona Honor. The apartment is in a great location - we walked everywhere. And our hosts were very helpful.

Populärt val av Anonym, Australien (Australien lör 13 jun 2015)
“We enjoyed our stay at ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

Toppen resa till Gotland

Populärt val av Ninna & P. O., Sverige (Sverige ons 18 sep 2013)
“Solen sken alla dagar och temperaturerna låg i sommarläge denna septembervecka. Fyrto år efter första besöket på ön tog vi en ännu noggrannare titt på Visby vid härliga promenader i underbara kulturkvarter och under bilfärder till Fårö, Ljugarn och en del andra platser. Portvaktslägenheten i hotell S:t Nicolai Lägenheter var rymlig, ljus, väöförsedd - inte minst med fantastiskt fina och sköna sängar. Allt var TOPPEN!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 5 av 5

Herr Nilsson

Populärt val av Helene, Sverige (Sverige mån 15 jul 2013)
“Fräscht, charmigt boende i en härlig del av Visby. Nära till oförglömliga solnedgångar från både "Klinten" och stranden. Kort promenadavstånd till alla sevärdheter innanför ringmuren. Rekommenderas varmt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

I närheten av

Turistinformation
  • Visby Turistbyrå
Stad
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Visby Domkyrka
  • Lummelundagrottan
  • Gotlands Museum
  • Fårö
  • Botaniska trädgården
  • Almedalen
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Busstation
  • Visby Busstation
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
Arena eller träffpunkt
  • Wisby Strand Congress & Event
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2024-02-20 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews