Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 2 juli 2020)

Vi följer myndigheternas anvisningar noga med anledning av covid-19 och vi reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vår turlista.

Viktig information gällande covid-19, läs här (Uppdaterad 2 juli 2020)

Tjauls Gård

Adress: Lummelunda Tjauls 188, 621 71 Visby  visa karta
Område: Norra Gotland inkl Fårö
Gästbetyg: 96% (104 av 108 rekommenderar) (42 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(104 av 108rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Hotellstandard 4,6 av 5
Rumsfaciliteter 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Service 4,5 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 42)

Fin gård. Snyggt och fräscht. Trevligt v...

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige lör 13 aug 2016)
“Fin gård. Snyggt och fräscht. Trevligt värdpar. Bastu och utebubbelpool att nyttja kostnadsfritt. Möjlighet att låna cyklar, rida och köra crossmotorcykel. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Härlig avkoppling på underbart ställe!!

Populärt val av Inger, Sverige (Sverige tis 02 aug 2016)
“Underbart boende som ger verklig avkoppling i fantastisk miljö. Jättetrevligt engagerat värdpar som får dig att trivas o känna dig välkommen. Rummen underbart renoverade i charmigt gammaldags stil i alla detaljer. Extra plus till jättefint badrum med lyxkänsla i allt. Rogivande miljö med betande hästar i hagarna. Stor altan med kvällssol o jacuzzi . Lagom promenadavstånd till havet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Vi fick mycket bra service och återkomme...

Populärt val av Catrin Johansson , Sverige (Sverige tis 26 jul 2016)
“Vi fick mycket bra service och återkommer gärna en annan gång! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Mycket trevlig personal som fick oss att...

Populärt val av Jeanette, Sverige (Sverige lör 23 jul 2016)
“Mycket trevlig personal som fick oss att känna oss välkomna. Vacker miljö”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevlig hotell på landet

Populärt val av Kicki, Sverige (Sverige lör 23 jul 2016)
“Det här hotellet kändes nästan som hemma. Eller som att man bodde hos en vän. Vi fick en liten guidning när vi kom fram, vi blev visade var det fanns frukost, var bastun och spabadet var, hur man bokar det. Det fanns ett kylskåp i serveringsgången där frukosten serveras, där man kunde stoppa in sina egna grejer. Frukosten bestod av bröd, pålägg, yoghurt, kokt ägg, juice, kaffe, te, melon, grönsaker. Gott och färskt. Vi bodde i Silverrummet med utsikt över hästhage och vindkraftverk. Sängarna var sköna men lite smala, vi sov väldigt gott de tre nätter vi bodde där. Badrummet verkade helt nyrenoverat. I de allmänna utrymmena fanns soffor, fåtöljer, massor med sällskapsspel och böcker. Det fanns ganska många hästar på gården som gick i olika hagar. Helhetsintrycket för gården är superbra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Inga persienner. Enkelsängar i dubbelrum...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 22 jul 2016)
“Inga persienner. Enkelsängar i dubbelrum. Knarrande rum. Liten tv. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Hotellstandard 3 av 5
Rumsfaciliteter 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Tack!

Populärt val av Josefine , Sverige (Sverige tis 19 jul 2016)
“Trevligt boende i en avslappnad miljö. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fantastiskt boende på Tjauls

Populärt val av Sofie, Sverige (Sverige mån 04 jul 2016)
“Lantlig idyll på Gotland som förgylls av hög servicenivå och vänligt bemötande! Är man ute efter en aktivitetsfylld semester med enduroåkning eller ridning är detta paradiset. Vi kommer definitivt tillbaka- redan nästa år!”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 5 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Memorable Stay

Populärt val av Sunny, Sverige (Sverige tis 28 jun 2016)
“The place is located away form the city and is surrounded with lots of Naural elements. It raises your energy levels for sure. The apartment has ample space to accommodate and support 2 families in all aspects. The host Mr. Berra Marcusson at Tjauls Gard had made it even better with his cordial, supportive nature. I really would like to recommend a stay out there, especially with ur family to enjoy the quality of being in the lap of nature. Many more facilities are available which you could choose from the booking website. Like Horse riding, off road Biking, Biking Tour Programs and all out door activities could be planned based on the count of people visiting. I want to recommend a vehicle rent out facility to make commutation convenient.”
Totalupplevelse 5 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Bra bemötande

Populärt val av Anonym, Sverige (Sverige sön 12 jun 2016)
“Bra bemötande ”
Totalupplevelse 4 av 5
Hotellstandard 4 av 5
Rumsfaciliteter 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av

Stad
  • Visby
  • Slite
  • Roma
  • Ljugarn
  • Klintehamn
  • Hemse
  • Fårösund
  • Burgsvik
Sevärdhet
  • Lummelundagrottan
  • Fårö
Raukområde
  • Lickershamn
  • Lergrav
  • Kyllaj
  • Holmhällar
  • Hoburgsgubben
  • Hammarshage
  • Gamle Hamn
  • Folhammars
  • Digerhuvud
  • Boge
Hamn
  • Visby Färjeterminal
Golfbana
  • Visby Golfklubb
  • Slite Golfklubb
  • När Golfklubb
  • Ljugarns Golfklubb
  • Gumbalde Golfklubb
  • Gotska Golfklubb
Flygplats
  • Visby Flygplats
Badplats
  • Åminne
  • Tofta strand
  • Sudersand
  • Snäckviken
  • Slite Badplats
  • Sandviken
  • Norderstrand
  • Nisseviken
  • Ljugarn
  • Ireviken
  • Gustavsvik
  • Brissund
  • Blå Lagunen
Attraktion
  • Kneippbyn Sommar- och Vattenland
*Avstånd på karta är fågelvägen

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland

Snabb & säker betalning

  • Kortbetalning
    Betala med VISA eller Mastercard
  • Direktbetalning
    Betala direkt med din internetbank 
  • Swish
    Betala enkelt med Swish och mobiltelefonen 
  • Presentkort
    Betala med presentkort från Destination Gotland
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4066.cbischannel-47.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews